HomeRoman

CV-urile pentru TRW se depun la Primărie

În holul mare al Primăriei Roman este o urnă în care se colectează datele de contact ale celor care doresc să lucreze la  fabrica de airbag-uri de la Roman.

 

 

Romașcanii care se află în căutarea unui loc de muncă pot depune un Curicculum Vitae (CV) și la Primăria municipiului Roman. Reprezentanții administrației publice locale au postat în holul Primăriei o urnă în care se pot pune CV-urile celor care doresc să lucreze în cadrul companiei TRW Automotive. „Miercuri a avut loc o întâlnire între doamna Otilia Gălățeanu, șefa Serviciului de Resurse Umane din cadrul Primăriei, și directorul de Resurse Umane al TRW Airbag Roman, doamna Mihaela Murariu. Scopul întâlnirii a fost acela de a sprijini romașcanii care mi-au cerut ajutorul în audiențe pentru găsirea unui loc de muncă. Avem o bază de date care cuprinde aproximativ 300 de persoane, pe care am structurat-o pe nivel de competență și de studii, așa cum aveau nevoie cei de la TRW, și pe care am pus-o la dispoziția companiei”, a afirmat Laurențiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman. Un birou de informații privind oferta de muncă a firmei TRW Automotive a fost amenajat în adăpostul de apărare civilă din fața Judecătoriei Roman.

În aprilie 2013, autoritățile romașcane au semnat contractul cu reprezentanții companiei americane TRW Automotive pentru construcția fabricii de airbaguri de la Roman. Unitatea de producție va crea aproximativ 1.500 de locuri de muncă, urmând a produce componente pentru industria auto. Fabrica TRW va fi ridicată pe strada Ogoarelor, pe o suprafață de aproximativ zece hectare. Compania americană TRW Automotive este liderul mondial în furnizarea echipamentelor de securitate pentru automobile-airbaguri. Compania are peste 60.000 de angajați în întreaga lume, având 185 de reprezentanțe în 26 de țări.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0