Cursuri suspendate la încă o clasă din Roman, din cauza COVID-19

HomeSocial

Cursuri suspendate la încă o clasă din Roman, din cauza COVID-19

 

Luni, 2 noiembrie, Prefectura Neamț a anunțat o nouă modificare a situației dinamicii scenariilor de funcționare a unităților de învățământ din județul Neamț. Datele au fost prezentate în urma hotărârii adoptate luni, 2 noiembrie, în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Neamț, având în vedere propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ, avizate de Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Direcția de Sănătate Publică Neamț.

Astfel, conform datelor prezentate, din cauza COVID-19 se suspendă cursurile care presupun prezența „față în față” și se trece la regim online la: Şcoala Gimnazială Borlești – Grădinița cu Program Normal nr. 1 Borlești – grupa mare, în perioada 2 – 13 noiembrie; Liceul „Vasile Conta” Tîrgu Neamț – clasa a X-a A, în perioada 2 – 13 noiembrie; Colegiul Tehnic „Petru Poni” Roman – clasa a X-a A – învățământ profesional – grupa I, în perioada 2 – 13 noiembrie. De asemenea, se suspendă și trec în regim online, începând cu data de 3 noiembrie, pentru o perioadă de 14 zile, cursurile care presupun prezența „față în față” pentru toate unităţile de învăţământ din comunele Alexandru cel Bun și Dumbrava Roșie, unde se constată că incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 locuitori.

Prin aceeași hotărâre de luni a CJSU a fost aprobată, conform propunerii Inspectoratului Școlar Județean Neamț, reluarea cursurilor școlare care presupun prezența „față în față” pentru: clasa a IV-a din cadrul Școlii Gimnaziale „Prof. Vasile Gherasim” Țibucani – structura Școala Gimnazială nr. 2 Davideni (începând cu data de 2 noiembrie); clasa I A din cadrul Școlii Gimnaziale comuna Tămășeni (începând cu data de 2 noiembrie; clasa a II-a B din cadrul Școlii Gimnaziale „Alexandru Podoleanu” Podoleni (începând cu data de 2 noiembrie); clasa a VIII-a A din cadrul Școlii Gimnaziale „Vasile Alecsandri” Roman (începând cu data de 4 noiembrie) și clasele a X-a A și a X-a B din cadrul Colegiului Național „Roman-Vodă” Roman (începând cu data de 2 noiembrie).

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0