Prima paginăActualitate

Curățenie de primăvară pe drumurile naționale

Dimensiune text

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a pregătit un program de acțiuni pentru întreținerea de primăvară a drumurilor naționale în zona Moldovei.

 

 

Principalele activități prevăzute sunt plombarea degradărilor din asfalt, executarea marcajelor rutiere longitudinale și a trecerilor de pietoni din localități, curățarea șanțurilor, repararea indicatoarelor, curățarea și văruirea arborilor de pe marginea drumurilor.
„Deorece, în această perioadă, condițiile meteorologice nu ne permit folosirea mixturii asfaltice la cald, vom continua cu executarea plombelor provizorii cu alte materiale disponibile. Odată cu încălzirea vremii – care, așa cum ne arată prognozele, va fi după data de 1 martie -, vom trece la executarea lucrărilor specifice de reparații, astfel încât, până la sfintele sărbători de Paște, acestea să se încheie”, se arată într-un comunicat emis de Biroul de comunicare și relații publice al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași.

Lucrările de întreținere vor fi executate cu personalul de la districtele de drumuri, iar materialele care vor fi folosite au fost deja achiziționate și sunt în magazii sau urmează a fi preluate de la furnizori.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0