Cununiile civile se vor putea oficia și în Parcul Municipal

HomeSocial

Cununiile civile se vor putea oficia și în Parcul Municipal

 

 

Vineri, 27 aprilie, primarul Lucian Micu, viceprimarul Roxana Iorga și câțiva consilieri locali au vizitat Parcul Municipal, acolo unde inclusiv activitățile de pe lac au fost deschise pentru sezonul estival. Pe lângă atracțiile existente, primarul spune că în zona locului de joacă se va amplasa, de către un agent privat, un tobogan gonflabil, iar pe zona dinspre strada Mihai Viteazu a fost amenajată o pistă pentru bicicliști.

În același timp, edilul spune că va face demersurile necesare pentru ca un spațiu din parc să poată fi folosit pentru oficierea cununiilor civile.

„Vremea frumoasă din aceste zile și minivacanța de care unii dintre dumneavoastră vor beneficia în această perioadă sunt motive de a ne bucura împreună de frumusețile naturii. Romanul are unul dintre cele mai frumoase parcuri din țară, pe care, de la an la an, vrem să-l modernizăm și să-l facem și mai atractiv. Astăzi, alături de consilierii locali, am deschis oficial activitățile de divertisment și de pe lacul din Parcul Municipal. Pista pentru bicicliști amenajată pe laterala dinspre strada Mihai Viteazu cred că este un câștig pentru iubitorii sportului pe două roți. O altă activitate despre care am gândit că ar fi benefică pentru acest spațiu verde și frumos este amenajarea unui loc pentru oficierea cununiilor civile. Cred că farmecul naturii din parc le poate oferi celor care doresc să-și întemeieze o familie un moment frumos la începutul vieții în doi, cu atât mai mult cu cât acest parc este preferat de miri și pentru realizarea fotografiilor din ziua nunții”, a declarat primarul Lucian Micu.

În timpul plimbării prin parc, edilul a dezbătut cu cei prezenți, inclusiv cu reprezentanții mass media, oportunitatea ca foișorul să fie utilizat pentru oficierea cununiilor civile, mai ales că acesta oferă protecție și în cazul în care ziua aleasă pentru cununie este una ploioasă.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0