Cununiile civile se pot oficia și în Parc

HomeSocial

Cununiile civile se pot oficia și în Parc

 

 

Administrația publică locală a amenajat un spațiu în Parcul municipal în care să se poată oficia cununiile civile, practic un alt spațiu decât cel de la Starea Civilă sau din biserici. În acest sens, foișorul de pe aleea principală de la intrarea în parc va fi amenajat în așa mod încât aici să poată fi oficiate căsătoriile.

Noul spațiu va fi destinat mirilor care își doresc să-și unească destinele și care vor depune actele în acest sens după data de 1 iunie, fiind nevoie, conform legislației din România, ca documentațiile să se depună cu cel puțin zece zile înainte de momentul căsătoriei.

„Așa cum am promis la începutul acestei luni, mi-am dorit să amenajez un spațiu frumos și intim în care să poată fi oficiate cununiile civile. Astăzi am fost la foișorul din Parc pe care am început deja să-l reamenajăm pentru ca să-i primească într-o atmosferă caldă pe cei care vor să-și unească destinele prin căsătorie. Astfel, de la 1 iunie, cei care depun actele pentru cununie vor avea posibilitatea ca, prin cerere, să spună «Da» în acest spațiu înconjurat de natură”, a declarat primarul Lucian Micu.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0