Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

HomeSocial

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea va fi în general mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, pe parcursul următoarelor două săptămâni, local caniculară în unele zile, în timp ce meteorologii se așteaptă la precipitații aproape în fiecare zi, în unele zone, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie pentru intervalul 27 iunie – 10 iulie, publicată luni.

În Moldova, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a intervalului, local caniculară în unele zile, dar mai ales în 29 și 30 iunie, când media maximelor termice pe întreaga regiune va fi de 35 – 36 de grade. Ridicate vor fi și minimele termice, iar cele mai mari medii ale lor se vor atinge între 30 iunie și 3 iulie, când se vor situa între 8 și 20 de grade. Pe alocuri vor fi posibile averse aproape în fiecare zi.

În Dobrogea, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, iar valorile termice nu vor avea variații semnificative de-a lungul intervalului de prognoză. În general, media maximelor de temperatură va oscila între 28 și 30 de grade, iar a minimelor între 19 și 21 de grade. Pe alocuri vor fi averse, cu o probabilitate mai mare în ultimele zile ale lunii iunie și din nou după data de 5 iulie.

La munte, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. În general, media maximelor termice va avea valori între 19 și 23 de grade, iar a minimelor între 11 și 13 grade. Vor fi averse în fiecare zi, pe arii mai extinse după data de 1 iulie.

Comentarii

WORDPRESS: 0