Prima paginăSocial

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Dimensiune text

 

Perioadele cu vreme răcoroasă vor alterna cu cele calde, pe parcursul următoarelor două săptămâni, în timp ce probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată spre finalul primei jumătăți a intervalului, arată prognoza Adminstrației Naționale de Meteorologie pentru perioada 13 – 26 iulie, publicată luni.

În Moldova, media temperaturilor maxime va fi în creștere de la 22 de grade în prima zi, când va fi răcoare, până la 29 – 30 de grade în data de 16 iulie. În următoarele două zile se va răci cu 4 – 5 grade, apoi maximele termice vor avea variații în general între 26 și 29 de grade. Media temperaturilor minime se va situa în jurul a 11 grade în primele trei zile, în următoarele două va crește cu până la 4 – 5 grade, apoi nu va mai avea variații bruște. Probabilitatea mai mare de averse va fi între 16 și 20 iulie.

În Dobrogea, în prima săptămână media temperaturilor maxime va avea variații între 24 și 29 de grade, iar a minimelor între 15 și 19 grade. În cea de a doua săptămână nu vor mai fi modificări semnificative, maximele se vor situa, în medie, între 27 și 29 de grade, iar media minimelor va fi între 18 și 20 de grade. Condiții pentru averse vor fi la începutul intervalului și trecător după data de 18 iulie.

La munte, în prima săptămână media maximelor termice se va situa între 12 și 18 grade, iar a minimelor între 4 și 9 grade, iar în cea de a doua săptămână temperaturile maxime vor avea o medie cuprinsă între 16 și 21 de grade, iar minimele între 8 și 11 grade. Vor fi posibile averse aproape în fiecare zi, dar mai ales la începutul intervalului, precum și între 16 și 21 iulie.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0