Prima paginăSocial

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Dimensiune text

 

Vremea va înregistra o tendință de răcire ușoară în următoarele două săptămâni, deși temperaturile maxime se vor menține în general pozitive, în timp ce probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în continuare slabă, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie pentru intervalul 13 – 26 ianuarie, publicată luni.

În Moldova, în intervalul 13 – 18 ianuarie, media temperaturilor maxime va scădea treptat de la 7 la 2 grade, devenind apropiată de normalul aceastei perioade din an. În continuare, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media regională a temperaturilor maxime se va menține apropiată de valorile obișnuite pentru a doua parte a lunii ianuarie, oscilând între 1 și 4 grade. Media temperaturilor minime se va situa între -4 și -2 grade, mai scăzută, spre -6 grade în intervalul 24 – 26 ianuarie. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă în prima săptămână, iar apoi, în unele zile, vor fi posibile precipitații în general slabe.

La munte, în intervalul 13 – 16 ianuarie, media temperaturilor maxime va fi în creștere de la 1 la 4 grade, fiind mai ridicată decât în mod normal în această perioadă din an. În intervalul 17 – 20 ianuarie, această medie va marca o scădere, spre -2 grade, iar ulterior, până pe 26 ianuarie se va menține apropiată de valorile obișnuite pentru a doua parte a lunii ianuarie (-4 – -2 grade). Temperaturile minime se vor situa, în medie, între -6 și -2 grade, în prima săptămână și între -12 și -8 grade, în cea de-a doua săptămână. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă până pe 18 ianuarie, dar începînd cu data de 19 ianuarie, temporar vor fi precipitații în general slabe.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0