Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Dimensiune text

 

În următoarele două săptămâni, vremea va fi caracterizată în general de valori pozitive, mai ridicate decât cele normale pentru această dată, în timp ce probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai mare de la finalul primei săptămâni, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie pentru intervalul 16 – 29 decembrie, publicată luni.

În Moldova, între 16 și 25 decembrie vremea va fi caracterizată, în general, de valori termice mult mai ridicate decât în mod normal în acea perioadă. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 7 și 14 grade, iar a minimelor între 1 și 4 grade. Ulterior se va răci treptat, cu aproximativ 4 – 5 grade, până la finalul intervalului de prognoză. Probabilitatea de precipitații va fi în creștere după data de 20 decembrie.

La munte, temperaturile vor fi în creștere până în 18 decembrie, când media maximelor va atinge 14 grade, iar a minimelor 7 grade. După această dată va începe un proces de răcire treptată ce va face ca în ultimele zile de prognoză temperaturile să devină negative atât ziua, cât și noaptea. Din data de 20 decembrie, în unele zile local vor fi precipitații (ploaie, lapoviță și ninsoare).

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0