Prima paginăNeamt

Culiță Tărâță are consilier personal de la PSD

Dimensiune text

Începînd de miercuri, Mihai Hanganu (foto) este consilierul personal pe probleme de asistență socială al președintelui Consiliului Județean Neamț, Culiță Tărâță.

 

Mihai Hanganu a fost mulți ani director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean (CJ) Neamț. În aprilie 2009, Mihai Hanganu a fost demis din funcție, dar a dat în judecată Consiliul Județean Neamț și a recîștigat postul. La două luni după ce a revenit pe funcție, Mihai Hanganu s-a pensionat, pentru limită de vîrstă. Acum, el va fi cel care îl va sfătui pe Culiță Tărâță cu privire la problemele sociale ale județului. „Nu este o funcție, ci o muncă de pălmaș. Eu va trebui să-i propun domnului președinte soluții pentru a aduce mai mulți bani în județ care să ajungă, sub diverse forme, la oamenii cu handicap, să eficientizăm centrele din județ și alte asemenea probleme„, a afrmat Mihai Hanganu.

Președintele CJ Neamț este de părere că experiența profesională a lui Mihai Hanganu va fi utilă funcționării instituției, motiv pentru care nu a ținut cont de apartenența politică a acestuia. „Este cel mai potrivit pentru a fi consilier personal pe probleme de asistență socială. Acest lucru contează, nu faptul că este membru PSD. Eu am spus în campanie și îmi mențin afirmația: nu lucrez în funcție de culoarea politică, ci pe bază de competențe„, a explicat Culiță Tărâță.

Mihai Hanganu este, deocamdată, singurul consilier al președintelui Tărâță.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • iacob maria din roman 9 ani

    Un lucru mai bun, f bun, nici ca se putea…felicitari pentru alegerea acestui domn, un om deosebit, cu un comportament deosebit, cu competenta necesara! felicitari d-nului HANGANU MIHAI, putere de munca si multa sanatate!

  • Huitzilopochtli 9 ani

    Felicitari, D-nul Hanganu chiar este un profesionist, are trei facultati si o experienta extraordinara. Multa putere de munca!