Prima paginăSport

CSM Roman, învinsă de CSM Bucureşti în Supercupa României

CSM Roman, învinsă de CSM Bucureşti în Supercupa României

Dimensiune text

 

handbal - supercupa 01Echipa de handbal feminin CSM Roman a pierdut sâmbătă, 3 septembrie, meciul din Supercupa României, disputat de la ora 17.00 în Sala Polivalentă din Bucureşti, împotriva campioanei CSM Bucureşti, scor 17-23 (6-13).

CSM Roman, finalista ediţiei trecute a Cupei României, a marcat primul gol al meciului, dar campioana en-titre, CSM Bucureşti, a punctat de trei ori la rând şi apoi a controlat clar prima repriză, intrând la pauză cu un avans considerabil, 13-6. CSM Roman a făcut o repriză a doua mai bună şi a reuşit să reducă diferenţa, dar succesul campioanei nu a putut fi pus la îndoială.

Pentru CSM Roman, echipă antrenată de macedoneanul Andon Boshkovski, au marcat: Iuganu – 5 goluri, Toskovic – 3, Chitacu – 3, Glibko – 2, Stoleru – 2, Cîlici – 1, Agrigoroaei – 1.
Pentru CSM Bucureşti au punctat: Niombla – 5 goluri, Ayglon-Saurina – 4, Martin – 3, Mehmedovic – 3, Gullden – 2, Torstensson – 2, Manea – 2, Bazaliu – 1, Jorgensen – 1.

„Am intrat mai greu în meci, primele 20 de minute nu au fost atât de reuşite, în schimb în repriza a doua am controlat mai bine jocul, am avut acţiuni reuşite atât pe atac, cât şi pe apărare, s-a văzut o îmbunătăţire a jocului, iar ceea ce s-a întâmplat sâmbătă în Supercupă ne dă speranţe pentru viitor. Trebuie să ţinem cont de faptul că am întâlnit câştigătoarea Champions League, o echipă care, între timp, s-a mai întărit faţă de sezonul trecut, care a reuşit un joc foarte bun, iar rezultatul este pe deplin meritat. Felicitări echipei câştigătoare, felicitări jucătoarelor noastre şi conducerii tehnice. Începând din această săptămână, ne vom pregăti pentru jocurile din campionat”, a afirmat viceprimarul Lucian Micu.

Echipa din Roman a jucat pentru a doua oară în Supercupa României, după meciul pierdut în 2014 împotriva HCM Baia Mare. CSM Bucureşti a câştigat în premieră Supercupa, şi ea la a doua participare, după ce a pierdut, anul trecut, tot în faţa HCM Baia Mare.

Un nou portar la CSM Roman

Weekendul viitor debutează noul campionat al Ligii Naţionale de handbal feminin, acolo unde CSM Roman va evolua, în prima etapă, în deplasare, la Unirea Slobozia, sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 16.00.

Până atunci, lotul CSM Roman se va completa, începând de luni, 5 septembrie, cu cel de-al treilea portar. După plecarea, în această vară, a Andreei Polocoşer, în poarta CSM Roman va evolua, în noul sezon – alături de Tereza Ludmila Pîslaru şi Viktorija Tymoshenkova -, Georgiana Stoleru Martin, sora mai mare a căpitanului CSM Roman, Carmen Stoleru, din postura de jucătoare liberă de contract. În sezonul trecut, Georgiana Stoleru a evoluat pentru Unirea Slobozia.

handbal - supercupa 01

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Pleaca Micule si vinde aiurelile tale in alta parte . Cat era scorul in min 20 ? CSMul nu s-a intrebuintat de loc iar noi am facut antihandbal sa treaca timpul .. Grasul asta de antrenor este praf, o sun si fetele . El este bun doar la parandarat cu voi .. Banii primariei pe salarii de 4-5000 de euro la mai mult de 10 jucatoare ? Cat e fondul de salari peste 60000 de euro pe luna ? Sa vina Curtea de conturi si va spun ei ilegalitatile ce le faceti cu noile contracte ….