HomeActualitate

Crăciun cu etnobotanice și tentative de suicid

Pentru unii tineri, Crăciunul a însemnat consum în exces de alcool, care, combinat cu substanțele etnobotanice, i-a trimis pe patul spitalului. Pe 22 decembrie, cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță au fost solicitate să intervină în cazul unui pacient în vârstă de 19 ani, diagnosticat cu intoxicație cu substanțe etnobotanice și etilism acut.

 

 

El a fost transportat la Centrul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman, unde, după ce a primit îngrijiri medicale, a plecat acasă.

Pe 24 decembrie, în jurul orei 17, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, din nou, în cazul unui pacient care a ținut să sărbătorească Crăciunul cu mult alcool și substanțe etnobotanice. Pacientul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Pe 26 decembrie, cadrele medicale de la Ambulanță au intervenit în cazul unui pacient de 45 de ani, din comuna Doljești. Acesta era cunoscut cu afecțiuni psihice și, după un conflict în familie, a încercat să-și pună capăt zilelor înghițind mai multe pastile. El a fost transportat, în comă, la spital.

Tot pe 26 decembrie, cadrele medicale au transportat la spital un bătrân de 83 de ani, din Bozienii de Jos, care s-a înecat cu o bucată de carne. Pentru mai multe investigații, pacientul a fost transportat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

Comentarii

WORDPRESS: 0