Cozile de la Evidența Populației, pe cale de dispariție

Pentru a evita listele de așteptare realizate ad-hoc de romașcanii care solicită acte noi de identitate, administrația locală a decis să monteze la sediul Compartimentului de Evidență a Populației un aparat care să elibereze bonuri de ordine.

 

Aparatul a fost pus în funcțiune la finele săptămînii trecute, iar cozile interminabile de la Evidența Populației au dispărut deja. „Joia trecută, a fost montat un sistem de ordonare a clienților, care eliberează bonuri numerotate de la 1 la 1000. Au dispărut, astfel, acele liste care erau realizate ad-hoc și pe care erau introduse ulterior alte persoane, pe baza unor «intervenții» și înțelegeri la fața locului. Bonurile se eliberează în mod electronic și garantează accesul spre compartimentul de eliberare a documentelor de identitate. Efectele se simt deja, romașcanii nu mai stau la coadă zi și noapte„, a precizat primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

Compartimentul de Evidență a Populației a produs în luna august 512 de cărți de identitate (față de o medie lunară de 250 – 300 de astfel de documente).


COMENTARII

WORDPRESS: 0