Copilă de șase ani, lovită de o autoutilitară

Dimensiune text

O copilă care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea bulevardului Nicolae Bălcescu a fost accidentată de o autoutilitară. Fata, de doar șase ani, a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență Roman, pentru a primi îngrijirile medicale.
Accidentul a avut loc miercuri, 4 decembrie, în jurul orei 13.00-13.30. ”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 43 de ani, din Roman conducea o autoutilitară pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în apropierea intersecției cu strada Miron Costin, surprinde și accidentează cu partea laterală stânga față a autoutilitarei, o minoră de 6 ani, care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, din partea stânga spre dreapta a direcției sale de mers”, se arată în comunicatul IPJ Neamț.
Imediat după accident, fetița a fost preluată de un echipaj de pe Ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă, care i-a acordat primele îngrijiri. Ulterior, a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Roman.

”Miercuri, în jurul orei 13.30, ambulanța TIM a transferat la Spitalul Municipal de Urgență Roman o pacientă, de 7 ani, victimă a unui accident rutier. Aceasta prezenta un traumatism cranio-facial, contuzie piramidă nazală, escoriații la nivelul degetelor mâini stângi și contuzie toraco-abdominală. În urma investigațiilor la CT, s-a constatat că pacienta avea o fractură de piramidă nazală, motiv pentru care s-a efectuat transferul interclinic la Spitalul de Neurochirugie de la Iași – secția Pediatrie”, au declarat reprezentanții Spitalului Roman.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.COMENTARII

WORDPRESS: 0