HomeRoman

Copiii de la Nistria, sărbătoriţi la „Vasile Sav”

Pentru a sărbători ziua de 1 Iunie, copiii din clasele mici de la Școala Nistria, din comuna Boghicea, au fost invitaţi „acasă” de prietenii lor mai mari, elevii din clasele a X-a A şi a XI-a A de la Grupul Școlar „Vasile Sav”. Aceştia, partenerii lor în cadrul proiectului „Generozitate şi speranţă”, au organizat un concurs de cîntece şi poezii şi, la final, le-au oferit tuturor copiilor premii.

Copiii au fost însoţiţi de învăţătoarea Luminiţa Stafie, institutor Loredana Cazamir, învăţător Liliana Ianău, care i-au pregătit pentru concurs. Juriul care a analizat prestaţiile artistice ale concurenţilor a fost format din profesoara Violeta Mihai, directorul Școlii Boghicea, profesorii Adriana Drăghici şi Alexandru Onel, director şi director adjunct la Grupul Școlar „Vasile Sav”, şi două eleve, Gabriela Chihalău, de la clasa a XI-a A, şi Antonela Fechetă, de la clasa a X-a A.
Ne bucurăm să vă avem astăzi, într-o zi specială pentru voi, în rîndul nostru şi sper ca, peste cîţiva ani, să reveniţi în şcoala noastră în calitate de elevi la «Vasile Sav»„, a spus, în deschiderea evenimentului, directorul Grupului Școlar „Vasile Sav”, Adriana Drăghici.
Ne aflăm deja în cel de-al doilea an de parteneriat şi, pentru că, pînă acum, doar noi am fost la ei în vizită, toate activităţile desfăşurîndu-se la Nistria, am considerat că este timpul să-i invităm şi la noi acasă. Am vrut să ne cunoască şcoala, să se simtă bine şi să aducem bucurie pe chipurile lor în această zi în care toţi copiii trebuie să fie fericiţi„, a spus profesoara Liliana Aniţei, diriginta clasei a X-a A, care coordonează proiectul împreună cu Mihaela Antofie, diriginta clasei a XI-a A.

Comentarii

WORDPRESS: 0