Prima paginăEducatie

Copiii de la CNRV au oferit surprize copiilor din satul Todireni

Dimensiune text

Elevii din clasa a IV-a, de la Colegiul Naţional „Roman-Vodă”, au iniţiat o acţiune caritabilă pentru copiii din satul Todireni, comuna Stăniţa. „Copiii au venit cu o idee frumoasă, aceea de a face o surpriză copiilor de la şcoala din satul Todireni. Proiectul «Daruri mici din suflete mari» – s-a născut atunci când elevii mei au aflat informaţii despre copiii din Todireni. Întristaţi de cele aflate, au dorit să-i ajute. «Ce poate fi mai frumos ca un copil să dăruiască altui copil». Aceasta a fost deviza cu care am pornit la drum, alături de copiii de la clasa I”, a spus învăţătoarea Camelia Manea.

Într-un timp record, copiii au adunat o sumă de bani cu care au achiziţionat rechizite necesare pentru şcoală. Pe lângă rechizite, copiii din Todireni au primit şi dulciuri, hăinuţe şi un tort, pentru a putea sărbători cum se cuvine ziua de 1 iunie.

„Pentru noi, a fost o mare bucurie că am putut să ajutăm puţin copiii din Todireni. Ei au multe nevoi şi au nevoie de ajutor. Sperăm că le-am presărat în inimă o bucurie, cât de mică”, a spus Eliza Tălmăcel, din clasa a IV-a.

Elevii învăţătoarei Camelia Manea sunt la prima acţiune caritabilă pentru copiii din Todireni, dar au promis că nu va fi şi ultima.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0