Prima paginăRoman

Contrabandiști de țigări, prinși la Roman

Dimensiune text

Marți, 25 iunie, în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Roman au reținut un autovehicul care transporta peste 3.000 pachete țigări, cu timbru fiscal cu inscripția Republica Moldova.

 

 

Polițiștii romașcani au oprit în trafic pentru control, pe strada Ștefan cel Mare, din Roman, un autoturism condus de Ramona C., de 33 de ani, din Botoșani, în care se afla și un pasager, Benone R., de 59 de ani, din Botoșani.
„Întrucât existau suspiciuni, s-a procedat la conducerea la Sediul Poliției Municipiului Roman a persoanelor menționate mai sus și la efectuarea unei percheziții asupra autoturismului. S-a constatat că sub podul pedalier se afla montată o ladă confecționată artizanal, în care se aflau mai multe pachete de țigări. Din cercetări a rezultat că în interiorul cutiei se află 3.330 pachete țigări, cu timbru fiscal cu inscripția Republica Moldova”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În cauză s-a luat măsura reținerii autovehiculului și a întregii cantități de țigări și s-a întocmit dosar penal, față de cei doi fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a peste 10.000 țigarete, fără a fi marcate corespunzător.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0