Prima paginăActualitate

Consiliul Județean, dat în judecată pentru starea drumurilor

Dimensiune text

Consiliul Județean Neamț a fost dat în judecată de o firmă de asigurări din cauza că pe un drum județean a avut loc un grav accident de circulație.

 

 

Societatea de asigurări cere socoteală Consiliului Județean Neamț pentru starea drumului de la momentul producerii evenimentului rutier.
„Pe Drumul Județean 207C, anul trecut, la Sagna, a fost un accident mortal. Astăzi, Consiliul Județean este târât în procese de societatea de asigurări, care solicită în mod expres să știe ce sume s-au alocat, ce lucrări s-au făcut, care-a fost calitatea lor. Răspundem cu capul. Răspunderea materială se răsfrânge asupra noastră, a tuturor”, a afirmat Culiță Tărâță, președintele Consiliului Județean Neamț.
Culiță Tărâță a făcut aceste declarații în ședința extraordinară de Consiliu Județean de miercuri, când a discutat despre banii alocați primăriilor din județ pentru drumurile județene și comunale, fondurile provenind din sume defalcate din TVA.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • prostul satului 9 ani

    de ce sa se rasfranga asupra tuturor nemtenilor ca doar nu ei au incheiat contractul cu firma care a facut drumul… sa plateasca prefectul si toti cei care au fost la conducere si au semnat receptia lucrarii drumului respectiv … ca nu oamenii au luat „cadouri”

  • george 9 ani

    Ar trebui sa se constituie o asociatie a persoanelor vatamate a caror autoturisme au fost distruse din cauza drumurilor.Nu este normal ca pe timpul iernii sa se dea pe strada cu pietris si nu cu nisip si sare…tot parcul auto este distrus datorita acestui pietris pe care in acest moment il vedem pe lateralele drumurilor si care este platit ca material antiderapant ( sare sau nisip).Se aduc masini din afara care au 5-10 ani si nu arata asa distruse cum arata un autoturism care a circulat o singura iarna la noi.Oare nimeni nu se sesizeaza cu privire la aceste materiale sau sunt prea multi implicati in acest sistem.Ma intreb , politia de ce nu da amenzi in fiecare zi acestor societati care administreaza drumurile deoarece exista cadru legal de a sanctiona administratorii drumurilor.Este rusinos sa vezi cum la aceasta data se infunda aceste gropi cu balast sau cu nisip.Domnule prefect poate dumneavoastra veti lua taurul de ,,coarne”si veti reusi reabilitarea drumului Roman – Piatra ca e dezastru si rusinos pentru noi romascanii care margem la Piatra Neamt sa platim diferite taxe si ne distrugem masinile.