Prima paginăSocial

Consiliu de garnizoană, la Cercul Militar Roman

Consiliu de garnizoană, la Cercul Militar Roman

Dimensiune text

 

Miercuri, 15 ianuarie, la Cercul Militar Roman s-a desfășurat ședința consiliului de garnizoană, activitate condusă de comandantul garnizoanei, colonel inginer Petre Croitoru, fiind prezenți comandanții structurilor militare dislocate în Garnizoana Roman, comandantul Detașamentului de Jandarmi, precum și comandantul Detașamentului de Pompieri, informează reprezentanții Bazei 3 Logistice „Zargidava” Roman.

Pe ordinea de zi a ședinței s-au regăsit aspecte referitoare la concepția organizării și desfășurării activităților în garnizoană, analiza ordinii și disciplinei militare pentru anul 2019, modul de executare a serviciilor în garnizoană, participarea militarilor la activitățile culturale, funcționarea poligonului de tragere Gâdinți și asistența religioasă în garnizoană.

„Discuțiile purtate au avut caracter profund participativ, stabilindu-se de comun acord măsurile ce trebuie adoptate, în scopul realizării unei bune colaborări intre structuri, precum și măsurile de îmbunătățire a modului de desfășurare a activităților în garnizoana Roman. A fost subliniat și evidențiat efortul comun al structurilor din garnizoană pentru organizarea și desfășurarea în bune condițiuni a ceremonialelor militare, ocazionate de comemorări ale eroilor neamului, sărbători naționale și funeralii militare. La final, comandantul garnizoanei a adresat mulțumiri participanților, având siguranța că activitățile specifice de garnizoană se vor desfășura și în viitor sub auspiciul aceleași eficiențe”, mai precizează reprezentanții Bazei 3 Logistice „Zargidava” Roman.

 

 

Foto: Baza 3 Logistică „Zargidava” Roman

COMENTARII

WORDPRESS: 0