Prima paginăActualitateNeamt

Consilierii judeţeni sunt chemaţi la treabă vineri

Dimensiune text

Consilierii judeţeni se vor reuni, vineri, 29 august, în şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Neamț. Pe ordinea de zi sunt trecute, deocamdată, doar 11 proiecte de hotărâre. Primul proiect readuce în discuţie vacantarea locului de consilier judeţean al lui Gheorghe Vasiloiu, iar al doilea proiect se referă la modificarea şi completarea Acordului de Parteneriat încheiat în vederea realizării proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Neamţ”.

Aleşii judeţului vor trebui să decidă dacă sunt de acord cu execuţia bugetară de la data de 30 iunie, cu modificarea a două acorduri de asociere şi cu aprobarea unuia nou.

La finalul şedinţei de Consiliu Judeţean, legislativul va fi informat de comisia pentru Protecţia Copilului cu privire la situaţia copiilor părăsiţi în unităţile sanitare, a copiilor pentru care nu s-a stabilit identitatea, a gravidelor în risc social şi a activităţii de monitorizare a cazurilor de copii care au fost supuşi riscului de a fi părăsiţi în unităţile sanitare reîntorşi în familie. O altă informare vizează stadiul implementării proiectului „Reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean DJ 127A Telec – Bicazu Ardelean – Bicaz Chei – Dămuc – Huisurez”. În plus, Inspectoratul Școlar Judeţean Neamţ va prezenta stadiul pregătirii unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat pentru anul şcolar 2014-2015. Cea de-a patra informare vizează situaţia plăţilor la cheltuieli de capital, la data de 31 iulie.

Articol mai nou
Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0