Prima paginăActualitateNeamt

Consilierii judeţeni împart ultimii bani pentru 2014

Dimensiune text

Reuniţi în şedinţă extraordinară vineri, 31 octombrie, consilierii judeţeni nemţeni au făcut ultima rectificare a bugetului judeţean pe anul 2014.

În cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ care a avut loc vineri, 31 octombrie, s-au diminuat sau suplimentat bugetele instituţiilor care sunt finanţate din bugetul CJ. În unele situaţii, s-au făcut suplimentări semnificative de fonduri. Bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a fost suplimentat cu 2.353.000 de lei, bani necesari pentru plata utilităţilor, a pieselor de schimb, pentru reparaţii curente şi obiecte de inventar.

120.000 de lei a primit Spitalul Orăşenesc Tîrgu Neamţ, pentru realizarea unor lucrări de investiţii şi reparaţii capitale ale clădirilor pavilionului central şi ale blocului alimentar.

Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Handicap Roman a primit 290.000 lei pentru plata salariilor pe final de an şi pentru cheltuieli cu bunuri şi servicii.

Pentru secţiunea de dezvoltare a proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Neamţ” s-au alocat încă 2.700.000 de lei.

S-a semnat o asociere între Judeţul Neamţ şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Neamţ, în urma căreia Consiliul Judeţen se angajează să acorde 40.000 de lei pentru dotarea echipelor din cadrul asociaţiei cu echipament şi articole sportive. Alţi bani vor merge către Clubul Sportiv „Steel Man” T\rgu Neamţ. Consiliul Judeţean oferă 20.000 de lei pentru organizarea concursului „Trofeul Steel Man”, ediţia a cincea, care se v desfășura în perioada 7-8 noiembrie. Banii sunt necesari pentru cazare, masă şi fondul de premiere necesare participanţilor.

50.000 de lei a primit municipiul Roman pentru organizarea Carnavalului de Crăciun, care va avea loc pe 18 decembrie, şi pentru Festivalul de datini şi obiceiuri „Roman Metropolitan”, ediţia a cincea, care se va desfăşura pe 29 decembrie. Banii de la CJ Neamţ vor fi utilizaţi, în cazul Carnavalului, pentru plata cheltuielilor privind manifestările artistice (solişti, formaţii, scenă, sonorizare), premii pentru cele mai frumoase costume şi cei mai buni interpreți, pentru ansamblurile artistice şi premii pentru artiştii populari prezenţi la Festivalul de datini.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • profu 7 ani

    DECONTAREA ABONAMENTELOR PROFESORILOR NU INTRA IN DISCUTIA ALESILOR SAU SUNT MAI IMPORTANTE ASA ZISELE SPECTACOLE…