HomePolitica

Conservatorii, preocupați de soarta asistaților social

Femeile conservatoare din județul Neamț și-au ales, duminică, liderele, în cadrul conferinței de alegeri a Organizației de Femei a Partidului Conservator (PC), filiala Neamț. Reprezentanții PC au făcut lobby pentru atragerea de fonduri în Neamț, în domeniul asistenței sociale.

 

 

La eveniment au fost invitați Luciana Bivolaru, președintele Organizației de Femei a PC (OFPC), și Codrin Scutaru, ministru secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. Liliana Hurgheș, președintele OFPC Neamț, are o echipă de 20 de  conservatoare, iar cinci sunt din Roman: Irina Scorțescu – președintele interimar al organizației de femei Roman și prim-vicepreședinte al OFPC Neamț -, Gabriela Pricope și Monica Dedu – pe funcțiile de vicepreședinte -, Tatiana Beloiu – secretar executiv – și Anca Scorțescu -membru.

„La Consiliul Județean (CJ) Neamț am descoperit un USL care poate lucra. M-am întâlnit cu domnul președinte Culiță Tărâță și cu domnul Mihai Hanganu, consilierul personal al președintelui CJ Neamț pe probleme de asistență socială și am discutat despre ceea ce avem de făcut pentru a preveni problemele ce pot să apară pe planul asistenței sociale”, a afirmat Codrin Scutaru. „O problemă a fost deja rezolvată: pentru Centrul Social de la Tîrgu Neamț s-au alocat 3.400.000 de lei. Avem sprijin politic la București și dorim să oferim soluții cât mai multor probleme din Neamț”, a precizat Alexandru Mihai, președintele PC Neamț. Deputatul PC Cătălin Drăgușanu a spus că a primit în audiență peste 200 de persoane, iar 60% au solicitat rezolvarea unor probleme sociale. „Voi face toate demersurile pentru deblocarea posturilor din sistemul de asistență socială, în special a asistenților maternali și a însoțitorilor pentru persoanele cu dizabilități”, a declarat deputatul Drăgușanu.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • Flory 9 ani ago

    Conservatorii din Roman sunt toti exclusii si tradatorii din alte partide. Ce asteptari sa avem de la ei ?

    • un cetățean 9 ani ago

      Da ,chiar așa, ce încredere ne poate da un grup de tineri traseiști politici ?