Prima paginăSocialTimp liber

Connect-R cântă la Roman, în august, la Zilele Diasporei

Connect-R cântă la Roman, în august, la Zilele Diasporei

Dimensiune text

 

 

La finalul lunii următoare, în perioada 24 – 26 august, la Roman va avea loc o nouă ediție a Festivalului Tradițional al Meșteșugarilor – Zilele Diasporei. Manifestările vor avea loc în Piața „Roman-Vodă”, în zona parcării Primăriei și de la Colegiul Național „Roman-Vodă” și nu vor presupune blocarea circulației rutiere în centrul municipiului, pe bulevardul Roman Mușat.

În ședința ordinară a acestei luni, consilierii locali romașcani vor dezbate joi, 26 iulie, un proiect de hotărâre privind acordul de asociere a municipalității cu organizatorul manifestării, SC Viobeti Comimpex SRL. Municipalitatea nu va cheltui bani cu această manifestare, ci doar va asigura organizatorului locația, utilități, salubrizare, sprijin pentru pază și asigurarea asistenței medicale.

Ca și la edițiile trecute, pe lângă spectacolele de muzică populară și ușoară, în zonă vor fi amplasate chioșcuri pentru desfacerea mărfurilor alimentare şi nealimentare, precum și terase de alimentație publică.

Programul artistic va începe, în fiecare dintre cele trei zile ale manifestării, de la ora 17.00, cu muzică ambientală la scenă, animator fiind MC Jull, iar recitalurile vor începe de la orele 20.00. Vineri, 24 august, vor susține recitaluri de muzică populară artiștii: Marius Zgâianu, Ștefan Enașel Romașcanul și Cosmina Adam. Sâmbătă, 25 august, pe scenă vor urca Jull și artiștii de muzică populară Constantin Bahrin și Silvia Semeniuc, iar duminică, 26 august, vor susține reprezentații interpreta de muzică populară Diana Sârbu, apoi artiștii Leya D și Connect-R.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0