Prima paginăSocial

Concursul cu imagini din concediile romașcanilor s-a prelungit

Concursul cu imagini din concediile romașcanilor s-a prelungit

Dimensiune text

 

 

Primăria municipiului Roman a organizat în această lună o nouă competiție în mediul virtual, în care romașcanii au fost invitați să-și povestească amintiri din concedii, să împărtășească pe grupul Roman Relax imaginile și momentele cele mai plăcute din vacanță. Competiția a început pe 1 august și va rămâne deschisă până pe 20 august, urmând ca primele cinci postări ce vor primi cele mai multe aprecieri din partea membrilor grupului să fie premiate pe 21 august.

„Prelungim concursul până luni, 20 august, ora 16.00, deoarece în ultimele zile am avut un număr crescut de membri care au dorit să se alăture acestui grup și dorim să le oferim tuturor șansa de a se face cunoscuți și de a avea posibilitatea să atragă un număr cât mai mare de aprecieri. Luni, 20 august, la ora 16.00, vom anunța și cine sunt cei cinci câștigători, persoanele care au strâns cele mai multe «like-uri» pentru imaginile pe care le-au împărtășit cu membrii grupului, oferind, în același timp, și o recomandare pentru un concediu reușit. Premiile vor fi oferite de conducerea Primăriei municipiului Roman în data de 21 august, la orele 13.30, câștigătorii fiind invitați să participe și la ședința de Consiliu Local, ce va începe la ora 13.00, prilej cu care se vor acorda premii și elevilor cu mediile cele mai mari de la Evaluarea Națională și Bacalaureat”, au declarat reprezentanții Primăriei Roman.

Competiția Roman Relax se desfășoară pe grupul cu același nume de pe Facebook – https://www.facebook.com/groups/487429054990708/. Grupul numără în acest moment peste 2.300 de membri și a fost creat de conducerea administrației publice locale cu scopul de a organiza concursuri dedicate romașcanilor, cel mai apreciat fiind cel legat de promovarea orașului prin vederi poștale.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0