Prima paginăEducatie

Concurs de pictat ouă

Dimensiune text

Cei mai mici preșcolari de la Grădinița Școlii Horia și-au pus la încercare toată îndemînarea și creativitatea pentru a picta cele mai frumoase ouă de Paște.

 

 

„Fluturașii” care au avut cele mai reușite lucrări au fost răsplătiți cu diplome. Concursul „Cel mai frumos ou” face parte dinte activitățile din cadrul proiectului „Și Sfinții au fost copii”, desfășurate în cadrul săptămînii de „Școală altfel”. „Școala altfel” a fost pentru copiii din Horia un bun prilej de a participa la activități variate – de la vizite la muzeu la activități de ecologizare.

  [sam id=”3″ codes=”true”]

„Am folosit această săptămînă pentru a-i provoca pe copii la activități inedite, care să le dea prilejul să se desfășoare liber, să își pună în valoare toate abilitățile. Astfel, pe lîngă concursul de pictat ouă, am avut concursuri de ghicitori, am vizitat expoziția de fluturi de la Muzeul de științele naturii, am mers la biserica din sat, am făcut curățenie în curtea grădiniței și am plantat flori de primăvară”, a spus educatoarea Ionela Laura Caraiman. La aceste activități au participat și copiii mai mari din grădiniță, de la grupa mare, mijlocie și pregătitoare, împreună cu educatoarele Laura Todireanu, Alexandrina Murgoci și Mihaela Bîtîcă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0