Concurs de ocupare a unor funcții la UM 01144 Roman

HomeSocial

Concurs de ocupare a unor funcții la UM 01144 Roman

 

 

Unitatea Militară 01144 Roman, din Ministerul Apărării Naționale, organizează concurs de ocupare a unor funcții de execuție prevăzute cu grade de ofițeri, maiștri militari sau subofițeri, informează reprezentanții UM 01144.

Se vor ocupa o funcție de ofițer de stat major în achiziții (gradul căpitan) la UM 01144 Roman și o funcție de ofițer de stat major în logistică (gradul căpitan) la UM 01144 Roman. Sursa de proveniență a candidaților este reprezentată de: ofițeri în rezervă, cu excepția celor cărora li s-a acordat grad în rezervă în condițiile art.37 lit. e) din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările și completările ulterioare și nu au absolvit o instituție civilă de învățământ superior; persoane care nu îndeplinesc serviciul militar activ.

Nivelul minim de studii solicitat este reprezentat de studii superioare de lungă durată, din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna, absolvite cu diplomă de licență/echivalentă sau studii universitare de licență absolvite cu diplomă (Ciclul I Bologna) de licență/echivalentă în domeniile „Matematică și științe ale naturii”, „Științe inginerești”, „Științe sociale”, „Arhitectură și urbanism”, orice specializare în profilul logistică. Data limită de înscriere la concurs este 14 noiembrie 2018.

Detaliile privind condițiile de participare la concurs sunt afișate la sediul UM 01144 Roman (punctul de control), de pe strada Profesor Dumitru Mărtinaș, nr.2, Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0