Concurs cu imagini din concediu, cu premii oferite de Primărie

HomeSocialTimp liber

Concurs cu imagini din concediu, cu premii oferite de Primărie

 

 

Pe un grup de pe rețeaua de socializare Facebook creat de Primăria municipiului Roman încă de anul trecut, s-a organizat un nou concurs, coordonat de administrația locală. Romașcanii sunt invitați să posteze imagini din concediu, iar cele mai apreciate postări vor fi premiate de conducerea instituției. Imaginile pot fi din concedii în țară sau străinătate, spun reprezentanții municipalității.

„Primăria municipiului Roman vă invită la o nouă competiție, menită să ne ajute să ne cunoaștem mai bine, să ne bucurăm în mod constructiv de spațiul virtual, să fim o comunitate unită în viața reală. Pentru a mai uita de ploile care ne-au stricat uneori planurile, vă invităm să depănăm amintiri din concedii, să împărtășim pe acest grup imaginile și momentele care ne-au făcut să ne simțim relaxați, bucuroși și răsfățați. Astfel, de astăzi, 1 august, și până pe 19 august, vă invităm să postați cel mult trei imagini din ceea ce dumnevoastră considerați a fi «cel mai reușit concediu» și să ne povestiți despre locurile vizitate sau despre lucrurile care v-au plăcut cel mai mult. Primele cinci postări ce vor primi cele mai multe aprecieri din partea membrilor grupului vor fi premiate pe 20 august. Împreună putem să ne descoperim și să promovăm locuri unde ne-am întoarce cu plăcere. Vă rugăm să distribuiți acest grup, pentru ca un număr cât mai mare de romașcani să poată participa și să ne bucurăm de cât mai multe povești frumoase”, este anunțul de pe grupul dedicat concursului și care poate fi accesat la următoarea adresă: https://www.facebook.com/groups/487429054990708/.

Grupul de pe Facebook creat de Primărie numără peste 2.200 de membri și aici au fost organizate mai multe concursuri dedicate celor care sunt pasionați de mediul virtual, cea mai apreciată competiție fiind legată de realizarea unor vederi cu imaginile oferite de participanți.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0