Comunicat de presă: „Roman. Un oraş proaspăt, inovativ şi dinamic”

HomePolitica

Comunicat de presă: „Roman. Un oraş proaspăt, inovativ şi dinamic”

 

PNL sigla 02Încă din prima zi de mandat, primarul municipiului Roman – Laurenţiu Dan Leoreanu – a fost preocupat intens să asculte, integreze şi să rezolve problemele ridicate de cetăţeni, asumându-şi această poziţie ca fundament al administraţiei pe care o conduce. A căutat mereu să aducă modernitate şi stare pro-activă în tot ce ţine de activitatea instituţiei pe care o conduce, axat pe interesul cetăţeanului.

Dinamizarea serviciilor prestate către cetăţean a atins acum un nou nivel la Roman, a treia localitate din România şi a doua din regiunea Moldova, după Timişoara şi Iaşi, care a implementat un serviciu de programare on-line în vederea obţinerii sau preschimbării cărţii de identitate. S-a obţinut, astfel, o dinamizare a activităţii Direcţiei Locale de Evidenţa a Persoanelor – Biroul Evidenţa Persoanelor, precum şi eliminarea unei stări de disconfort probabile a cetăţenilor municipiului Roman.

Primul municipiu care nu este reşedinţă de judeţ, o formulare care devine din ce în ce mai frecventă, Romanul a urmat în Moldova Iaşului, folosind acelaşi soft, adaptat şi îmbunătăţit, cu o interfaţă extrem de ergonomică şi eficientă.

Romaşcanii pot acum accesa site-ul www.primariaroman.ro, secţiunea „Servicii Publice”, subcapitolul „Programare online carte de identitate”, paşii de urmat fiind extrem de intuitivi. Alături de consultarea documentaţiei necesare şi implementarea unui sistem de programare on-line, proiectul se doreşte a fi un plus, atât în eficienţă, cât şi în modernitate.

Pe lângă proiectele majore de infrastructură, primarul Laurenţiu Dan Leoreanu, alături de echipa sa de consilieri, va fi mereu aproape de cetăţeni, căutând soluţii optime pentru a păstra statutul de oraş inovativ şi european, apreciat la nivel de excelenţă în administraţie în repetate rânduri.

Cu o viziune modernă, Laurenţiu Dan Leoreanu arată, încă o dată, că puterea de muncă, perseverenţa, seriozitatea şi spiritul inovativ pot ridica o comunitate locală peste condiţia sa, devenind exemplu, reper pentru comunităţile locale din zonă şi nu numai.

Biroul de presă al PNL Neamţ

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 4
  • Lica Mosu 6 ani ago

    @Multe bune si frumoase realizari si…promisiuni ! Da’cum scapam de ,,urmele” lasate de cainii scosi la plimbare – mai ales pe spatiul verde”- de… ,,iubitori de animale” (si ne iubitori de curatenia municipiului !) Creadeam ca este si o lege, dar…cand se si aplica in Ro…man ?!!!
    Ma mai gandesc daca…

    • Va rugam sa va alegeti un singur nume/pseudonim pentru comentarii, altfel nu le vom aproba. In acest moment semnati cu mai multe pseudonime – 5 la numar. Va multumim!

  • Dar cu tronsonul IV din Pietonal cum ramane?In conservare, pana la alegerile viitoare!!Romascanii din zona asteapta modernizarea acestui tronson din 2004,s-au alocat resurse in fiecare ciclu electoral si ne-am ales numai cu promisiuni!Oare noi nu facem parte din Marea Familie Romascana?

  • De ce nu a-ti publicat comentariul meu de ieri legat de tronsonul IV din groapa!!!!