HomeComunicate

Comunicat de presă

Ionel Arsene, preşedinte PSD Neamţ: „Unde se ascund astăzi cei care acuzau guvernarea PSD că nu alocă bani pentru autostrăzi? PNL este mut în faţa bugetului propus de Guvernul Cioloş”

„Se observă în acest moment că peste PNL şi cei care roiau în jurul acestui partid s-a aşternut tăcerea cu privire la proiectul de buget prezentat de Guvernul Cioloş. Cei care până mai ieri acuzau Guvernul PSD pentru faptul că nu alocă bani pentru autostrăzi, dădeau lecţii privind modul în care trebuie alocaţi banii, astăzi se văd puşi în faţa unui buget care nu asigură o finanţare corespunzătoare a proiectelor de autostrăzi.

Mai mult, subfinanţarea asigurată de Guvernul Cioloş pentru autostrăzi poate duce la întârzierea pentru o perioadă mai mare de timp a finalizării acestor proiecte.

Însă, ceea ce mă interesează cu adevărat este autostrada care va lega Moldova de Transilvania. Acest sector a reprezentat o prioritate pentru guvernarea PSD şi sper să reprezinte pe mai departe un obiectiv principal pentru noul guvern. Această autostradă este necesară pentru dezvoltarea judeţului Neamţ, pe care îl reprezint în Parlament, dar în special a întregii regiuni a Moldovei.

Totodată, promisiunea premierului că va fi adăugat un articol în legea bugetului de stat care va permite finanţarea integrală a proiectelor de infrastructură pe fonduri europene arată încă o dată nesiguranţa celor din Executiv cu privire la acest buget.

La fel ca şi în cazul banilor alocaţi pentru Biserică, Guvernul se răzgândeşte în momentul în care se pune presiune asupra sa. Acest mod de a mulţumi pe toată lumea poate conduce la o nemulţumire generală din partea mai multor categorii, pe care Guvernul va trebui să o gestioneze”.

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • sam 6 ani ago

    mai taci domnule !!! in 26 de ani ati distrus Romania.afara de a distruge si a fura nu ati facut absolut nimic !