INOVAŢIE, CU ZIARUL DE ROMAN

HomeActualitateComunicate

INOVAŢIE, CU ZIARUL DE ROMAN

inovatie-680x365Inovația, în sensul descoperirii tehnicilor pentru a deveni și mai buni, se întâmplă la Ziarul de Roman, cel mai vechi ziar al romașcanilor. Nu am spus și cel mai bun, dar vă promitem că, până la ultima suflare, vom face totul să urcăm cât mai sus, cât mai aproape de dumneavoastră, cititorii noștri, singurii pentru care existăm.

După perioade în care acest ziar, ca-n viață, a trecut prin mai bune și mai grele, cu toții am înțeles că Ziarul nu-și dă ultima suflare. Da, s-au produs schimbări. Dar, Ziarul nu este nici pe departe bolnav sau bătrân. Suntem tineri, cu o vastă experiență în presa locală, cu studii și cultură ce ne permit să vă aducem informația cât mai repede și cât mai aproape de realitate.

Pentru dumneavoastră vă propunem un nou proiect editorial. Vrem să găsim acei oameni reprezentativi pentru comunitate și care, în 5 minute de vorbe, să ne explice scurt și concis cine sunt, ce vor de la noi – romașcanii și ce vor să ne aducă bun nouă – romașcanilor. Vrem să-i ascultăm atent pe cei care ne conduc și să nu-i lăsăm să greșească. Vrem să ne vorbiți despre părinții, frații, vecinii, cunoscuții dumneavoastră, și să-i dăm la Ziar, pentru că oamenii de valoare trebuie promovați. La Ziarul de Roman ușa este deschisă tuturor celor care, printr-un gest, o vorbă sau prin muncă, fac ceva bun. Vrem să vi-i prezentăm pe tinerii minunați, pe cei care poartă cu mândrie numele de romașcani. Vrem să sprijinim sportivii și sportul romașcan! Vrem să-i aplaudăm la Ziar pe profesorii care se dedică tinerei generații, viitorului acestui oraș. Vrem ca, în timp, cuvântul “nedreptate” să dispară de pe harta orașului Roman! Vrem și putem, împreună!

Nu avem constrângeri editoriale, pentru că bunul simț, educația și mai ales conștiința noastră acționează pentru autocenzură. Suntem feriți de pericole, pentru că șefii noștri sunteți dvs, cititorii, iar pentru voi îi vom trata pe toți, în mod egal. Pe toți îi vom da în Ziarul, pe toți îi vom critica în Ziarul și pe toți îi vom lăuda!
Nu inventăm inovația, o punem doar în practică.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • FELICITARI intregii echipe a Ziarului de ROMAN !
    Citesc zilnic noutatile romascane , noua formula de prezentare facindu-le si mai atragatoare !
    La multi cititori / abonati !

    • Claudia Matei 8 ani ago

      Vă mulțumin pentru aprecieri și încrederea acordată! Împreună facem echipă pentru Roman!