HomeComunicate

Comunicat de presă

Ionel Arsene, preşedinte PSD Neamţ: „Eu şi colegii mei suntem alături de învăţământul nemţean, nu prin vorbe ci prin fapte”

„Am observat că, pentru PNL, campania pentru Primăria municipiului Piatra Neamţ a început cu un an mai devreme. Disperarea de a prelua puterea pentru vechii pedelişti este una atât de mare, încât nu îi mai interesează lucruri de bun simţ. Însă, ceea ce nu pot să accept sunt atacurile la persoană făcute de tot felul de politicieni de mucava, dornici de afirmare pe spatele şi pe imaginea unor lideri politici. În timp ce încerca un atac la adresa mea, viceprimarul liberal al municipiului Piatra Neamţ, Constantin Teodorescu, a împroşcat cu noroi şi munca tuturor dascălilor din judeţul Neamţ şi performanţele unor copii foarte buni, care n-au nici o vină în afară de aceea că merg la şcoală.

Constantin Teodorescu, cel care se visează primar, dar nu a reuşit să facă nimic pentru locuitorii din Piatra Neamţ, ci doar să îndeplinească ordine venite de la partid, a început într-un stil josnic campania pentru a fi ales să candideze din partea PNL. Marele candidat care se doreşte a fi nu este altceva decât un continuator al gândirii pedeliste îmbrăcat în haine de penelist. Dacă altceva în afară de jignirea adversarilor politici nu ştie să facă, atunci îi recomand să stea frumos în fotoliul de viceprimar în care a fost numit de partidul său şi să lase aceste populisme ieftine prin care jigneşte toţi dăscălii din Neamţ şi pe toţi copiii noştri. Domnul „vreau să fiu primar” Teodorescu arată că gândirea tipic pedelistă de a pune mai întâi de toate interesul personal, a pus stăpânire pe noul PNL.

Bătălia mea politică nu este cu acest tip de politician servil intereselor de partid şi care, doar pentru a-şi creşte notorietatea, consideră normale atacurile politice josnice. Am să îi spun doar câteva lucruri pe care sper să le înţeleagă.

În primul rând, mă aşteptam ca, din partea sa, ca reprezentant al municipalităţii, să se intereseze mai întâi de Piatra Neamţ şi, mai apoi, să participe la competiţia internă a PNL „vreau să fiu primar”. Aş fi vrut să aud şi eu de la acest domn, la fel ca cetăţenii din Piatra Neamţ, ce a făcut el în perioadă în care a ocupat această funcţie.

În al doilea rând, prin activitatea mea ca parlamentar, am reuşit să promovez interesele judeţului Neamţ şi ale municipiului Piatra Neamţ la nivel central mai bine decât toţi parlamentarii liberali. Peneliştii cu două feţe ai lui Teodorescu nu au făcut decât să promită şi să se agite de pe margine, fără a face ceva pentru nemţeni.

Insist ca viceprimarul de carton să vină cu exemple concrete atunci când face acuzaţii la adresa mea, nu doar să îşi exprime gândurile care îi vin pe parcursul serii. De asemenea, ar trebui să se informeze atunci când vorbeşte despre instituţii precum Inspectoratul Școlar. Dacă s-ar fi interesat, atunci ar fi evitat penibila situaţie de a vorbi despre doamna Elena Laiu, care a promovat examenul de încadrare pe postul pe care îl deţine. Probabil că, în dorinţa sa de a fi luat în serios pentru o candidatură la Primărie, a primit ordin să mă atace fără să gândească prea mult înainte.

Îi atrag atenţia vremelnicului viceprimar că politica se face pentru oameni, nu pentru imaginea lui. Din păcate, a ratat o foarte bună ocazie să tacă. Vorbind, nu a reuşit decât să intre într-o galerie selectă a liberalilor şi democrat-liberalilor apropiaţi ai lui Traian Băsescu, care, în frunte cu liderul lor, i-au jignit pe români în dese rânduri. Liberalul Teodorescu, demn urmaş al lui Băsescu, a venit să-i jignească şi el pe elevii nemţeni, pe care îi consideră a fi exemplu negativ la nivel de ţară. Ei bine, copiii noştri nu sunt aşa ceva, ci dimpotrivă. Iar eu şi colegii mei suntem alături de învăţământul nemţean, nu prin vorbe ci prin fapte”.

Deputat Ionel Arsene,

Preşedinte PSD Neamţ

Comentarii

WORDPRESS: 0