HomeComunicate

Comunicat de presă

Ionel Arsene, preşedinte PSD Neamţ: „Liviu Dragnea are experienţa şi autoritatea necesare pentru a asigura stabilitatea şi echilibrul în cadrul PSD”

„Decizia luată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al PSD reprezintă un vot de încredere acordat de către conducerea partidului lui Liviu Dragnea pentru a forma o echipă care să pregătească strategia partidului pentru perioada următoare. După şedinţa de miercuri, PSD rămâne un partid unit, care a demonstrat că poate trece peste momentele dificile din existenţa sa politică.

Opţiunea colegilor este clară. Liviu Dragnea este un lider important al partidului nostru, care a contribuit decisiv la victoriile PSD. Acesta are experienţa şi autoritatea necesare pentru a asigura stabilitatea şi echilibrul în cadrul PSD.

Rezultatul votului acordat de către colegii mei nu a fost unul împotriva unei anumite persoane, ci a fost pentru ca PSD să continue proiectele propuse de echipa Ponta – Dragnea. Rovana Plumb este un lider de bază în partidului nostru, care va rămâne preşedinta Consiliului Naţional. Aceasta este un om politic cu o vastă experienţă, un ministru foarte bun, care va ajuta foarte mult partidul în continuare.

PSD îşi va continua programul de guvernare şi va începe pregătirile pentru alegerile electorale de anul viitor. Am convingerea că sub conducerea noului preşedinte interimar PSD va reuşi să atingă obiectivele propuse.

După Comitetul Executiv de ieri, partidul iese întărit şi unit în jurul noului preşedinte interimar. În plan guvernamental, întregul PSD îl sprijină pe Victor Ponta să rămână în funcţia de premier până la finalizare mandatului. Am încredere că Liviu Dragnea va reuşi să ţină PSD unit. De altfel, cred că toţi membrii PSD vor ca partidul să îşi revină din această perioadă confuză din ultima vreme.

În continuare, PSD va fi un partid care va face tot ceea ce este mai bine pentru români şi va pune întotdeauna cetăţeanul în mijlocul strategiei sale politice”.

Deputat Ionel Arsene

Preşedinte PSD Neamţ

Comentarii

WORDPRESS: 0