HomeComunicate

Comunicat de presă

Ionel Arsene, preşedinte PSD Neamţ: „Pentru judeţul Neamţ, dezvoltarea economică şi a infrastructurii rutiere reprezintă unele dintre cele mai importante obiective ale următorilor ani”

„România are nevoie pentru a se dezvolta de legături de infrastructură moderne, la standarde europene. Prin lansarea oficială a Programului Operaţional Infrastructura Mare (POIM) 2014 – 2020, care include şi Master Planul General pe Transport, România va beneficia până în 2020 de 9,5 miliarde de euro bani nerambursabili de la Comisia Europeană pentru proiectele de infrastructură, la care se adaugă şi cofinanţarea de la bugetul naţional, astfel încât valoarea programului va fi de peste 11,8 miliarde de euro.

Mă bucur şi, în acelaşi timp, sunt mândru că în urma evenimentului de astăzi se concretizează perspectiva realizării unei autostrăzi care să traverseze judeţul Neamţ. Am încredere că acest document strategic al României va ajuta la creşterea investiţiilor şi creşterea economică a judeţului pe care îl reprezint în Parlamentul României.

În calitate de vicepreşedinte al Comisiei de transporturi şi infrastructură a Camerei Deputaţilor am susţinut introducerea în Master Planul General pe Transport a autostrăzii care să lege Moldova de Transilvania. Din punctul meu de vedere, pentru judeţul Neamţ, dezvoltarea economică şi a infrastructurii rutiere reprezintă unele dintre cele mai importante obiective ale următorilor ani. Master Planul pentru Transport este garanţia că Neamţul va avea infrastructura rutieră modernă care îi este necesară”.

Deputat Ionel ARSENE

Preşedinte PSD Neamţ

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • Florin 7 ani ago

    Si ce legatura are Autostrada cu Romanul ? De ani de zile ne-am cam saturat de „masterplanuri” care s-au finalizat doar cu „Studii de fezabilitate „, mijloace ideale pentru sifonarea banilor publici spre „baietii destepti”. Ati inceput, deja, campania electorala? Cine va mai crede, atunci cind ne-ati umplut de promisiuni si n-ati miscat NIMIC ?

  • cetateanul 7 ani ago

    numai vorbe. Prioritati, dar fapte ZERO. Ajung acolo si isi voteaza pensii si fac combinatii. Hai la halca baietii!!!!!