Prima paginăSocial

Complexul Romaniţa angajează asistenţi medicali şi medic pediatru

Dimensiune text

Complexul de Servicii „Romaniţa” din Roman angajează, pe perioadă nedeterminată, doi asistenţi medicali cu normă întreagă şi un medic pediatru, cu jumătate de normă.

După ce vor depune dosarele de înscriere la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Neamţ, până pe 11 iulie, candidaţii trebuie să susţină o probă scrisă pe 11 august, la ora 10.00, la sediul instituţiei, iar apoi un interviu, pe 14 august, la ora 10.00. O persoană care se înscrie la concurs trebuie să aibă cetăţenia română, domiciliul în România şi capacitate deplină de exerciţiu. De asemenea, nu trebuie să fie înscrisă cu antecedente penale în cazierul judiciar.

Pentru postul de asistent medical, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii postliceale, specialitatea asistent medical, absolvite cu diplomă, să aibă vechime în specialitatea studiilor absolvite de minim un an şi să deţină abilităţi de comunicare şi lucru în echipă.

Pentru postul de medic pediatru, candidaţii trebuie să deţină diplomă de medic, eliberată de o instituţie de învăţământ superior medico-farmaceutic, acreditată în România; certificatul de medic specialist, eliberat de Ministerul Sănătăţii Publice; să nu se găsească în vreunul dintre cazurile de nedemnitate sau incompatibilitate prevăzute de Legea nr. 95/2006, cu modificările şi completările ulterioare; să fie membri ai Colegiului Medicilor din România; să aibă vechime în specialitatea studiilor de minimum şapte ani şi să aibă abilităţi de comunicare şi lucru în echipă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0