Prima paginăEconomie

Competiția E.ON Energy Challenge 2021 intră în linie dreaptă

Au fost desemnate cinci echipe finaliste dintre cele 16 înscrise în concurs. Finaliștii au beneficiat de training-uri inedite în cadrul Energy Challenge Academy și luptă în continuare pentru premii de circa 4.500 de euro. Marea finală va avea loc în luna aprilie.

Competiția E.ON Energy Challenge 2021 intră în linie dreaptă

Dimensiune text

Și în acest an competiția Energy Challenge, organizată de E.ON România, a trezit interesul studenților și masteranzilor din marile centre universitare din țară, pasionați de domeniul energiei. Dovadă sunt cele 16 proiecte înscrise în concurs și care au avut ca temă Eficiența Energetică & Optimizare Rețea, Energia Verde, Digital & Smart sau Produse/Servicii clienți, informează E.ON România.

După o analiză riguroasă a acestor inițiative studențești, juriul format din specialiști în domeniu a decis echipele finaliste: astfel, cinci echipe s-au calificat pentru Energy Challenge Academy și, totodată, pentru marea finală.

Echipele finaliste sunt de la universitățile: „Babeș-Bolyai” – Cluj-Napoca, „Ion Mincu” – București, The Entrepreneurship Academy – București, „Vasile Alecsandri” – Bacău, „Alexandru Ioan Cuza” – Iași , Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” – Târgu Mureș , „Gh. Asachi” – Iași , „George Enescu” – Iași și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Acestea au beneficiat, în cadrul Energy Challenge Academy, online, în perioada 3-5 martie, de workshop-uri și sesiuni de training pe teme inedite și provocatoare, deopotrivă: Brainstorming tehnic, Talent Management, teme financiare și Legal & GDPR, Stakeholders, Business Model Canvas și Pitching, susținute de specialiști și lideri din cadrul E.ON.

Următorul pas este marea finală, care va avea loc tot online, în a doua jumătate a lunii aprilie. Și în acest acest an premiile sunt atractive: 3.000 euro premiul I,  premiul II câte un IPad, respectiv, premiul III câte un voucher eMAG de 1.000 lei pentru fiecare membru din echipa câștigătoare.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0