Prima paginăEconomie

Compania SOCAR a inaugurat o benzinărie la Roman

Dimensiune text

Investiţia a costat un milion de euro şi a creat 11 locuri de muncă.

Compania SOCAR Petroleum a inaugurat luni, 22 iulie, în prezenţa primarului Laurenţiu Dan Leoreanu, o nouă benzinărie, în oraşul Roman, după ce, în urmă cu trei săptămâni, a fost deschis un alt punct de alimentare în judeţ, în Piatra Neamţ.

Benzinăria este amplasată la ieşirea din oraş, pe drumul european E85, pe direcţia de mers Roman – Iaşi, are o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi şi reprezintă o investiţie de peste un milion de euro. socar1Astfel, SOCAR deţine în prezent, în zona de nord-est a ţării, o reţea de vânzare de 16 staţii active. „Am atins un prag de investiţii de aproximativ 25 de milioane de euro, strict în reţeaua de retail în zona Moldovei, şi un prag consolidat al unei reţele tot mai diversificate în puncte de alimentare şi servicii în premieră în această parte a ţării. Este a doua inaugurare din luna iulie anul curent în judeţul Neamţ şi a patra benzinărie SOCAR din acest judeţ. Urmează noi deschideri de staţii SOCAR, la Focşani şi Adjud”, a spus Hamza Karimov, preşedinte director general al SOCAR România.

Benzinăria de la Roman este prevăzută cu trei pompe de alimentare ce pot deservi, concomitent, şase consumatori şi comercializează benzină fără plumb 95, benzină fără plumb 98, COR 95, COR 98, motorină şi motorină premium. În plus, staţia de alimentare este dotată cu pompe pentru deservirea autovehiculelor de mare tonaj şi oferă servicii automate de umflat pneuri (colonete aer-apă), magazin multi-produs, Cafe Nar, servicii de orientare în trafic prinsocar3 info-chioşc digital şi tablete pentru clienţii care vor să navigheze pe internet.

„Procesul de extindere naţională este la fel de avansat. Avem demarate deja lucrări la Arad, Sibiu, dar şi în alte centre cheie din România, pentru ca reţeaua noastră să fie la îndemâna tuturor consumatorilor români. Cel mai probabil, vom finaliza anul cu zeci de milioane de euro investiţi în reţeaua de vânzare SOCAR şi cu staţii de alimentare dincolo de zona de nord-est a ţării”, mai spune Hamza Karimov, preşedintele SOCAR România.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • deea 8 ani

    a creat 11 locuri de muncă pentru neamuri si pt cei care au dat spaga.nu pentru cei care au intradevar nevoie de un loc de munca