HomeComunicate

Compania Județeană APA SERV S.A. anunță finalizarea Proiectului “Achiziții echipamente şi servicii conexe rețelelor de apă şi apă uzată în județul Neamț”

logo APa

apa logo comunicat

16.01.2016

La data de 31.12.2015 s-a finalizat Proiectul ”Achiziţii echipamente şi servicii conexe reţelelor de apă şi apă uzată în judeţul Neamţ”, Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin POS MEDIU, în valoare de 22.305.758,83 lei fără TVA.

În cadrul acestui Proiect s-au montat 12000 de contoare în zonele Piatra Neamţ, Târgu Neamţ şi Roman. Printre beneficiile acestei investiţii se numără: contorizarea branşamentelor utilizatorilor cu aparate de măsură de înaltă precizie, eliminarea erorilor de culegere şi prelucrare date, identificarea şi localizarea în timp optim a anomaliilor în consum sau a avariilor precum şi a modului de soluţionare a acestora.

De asemenea s-au achiziţionat utilaje şi echipamente incluzând: unitate detecţie pierdere apă, autocurăţitor multifuncţional cu sistem de reciclare a apei uzate, autosaşiu transport containere prevăzut cu platformă de încărcare/descărcare containere, încărcător frontal cu remorcă împrăştiat nămol deshidratat, utilaj multifuncţional, unitate mobilă GIS şi NRW ce contribuie la desfăşurarea activităţilor companiei în condiţii optime.

Proiectul a cuprins şi o componentă de publicitate constând în anunţuri, fluturaşi şi inscpripţionare utilaje.

Proiectul a contribuit la atingerea obiectivelor POS MEDIU prin îmbunătăţirea condiţiilor de mediu şi a standardului de viată a locuitorilor judeţului Neamţ.

logo

Comentarii

WORDPRESS: 0