Prima paginăSocial

Comitet județean pentru situații de urgență, pentru problema apei

Comitet județean pentru situații de urgență, pentru problema apei

Dimensiune text

 

Având în vedere situația debitului mic de apă potabilă din municipiul Roman și zona limitrofă, pentru luarea de măsuri urgente, prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu, a convocat joi, 28 noiembrie, la ora 14.30, ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Neamț, în sala Ion Creangă din Palatul Administrativ din Piatra Neamț, informează Prefectura Neamț.

După ce în prealabil au avut loc discuții cu primarii localităților afectate și, în cursul dimineții, s-au desfășurat Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Roman, respectiv al comunei Cordun, președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, și prefectul Daniela Soroceanu s-au deplasat în zona captării Pildești – Simionești, pentru a constata în teren gravitatea situației. La fața locului au fost prezenți și directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Neamț, directorul general al Apa Serv, inspectorul șef al ISU Neamț și primarul comunei Cordun.

„În urma celor analizate, s-a constatat existența unei situații de urgență, respectiv imposibilitatea asigurării apei potabile în parametri corespunzători pentru romașcani și zona limitrofă. În cadrul ședinței CJSU Neamț, în urma dezbaterii, a fost adoptată Hotărârea nr. 28 privind aprobarea măsurilor pentru asigurarea alimentării cu apă a municipiului Roman și comunei Cordun, urmând ca pe data de 6 decembrie să se evalueze stadiul implementării prezentei hotărâri”, arată comunicatul Prefecturii Neamț.

 

 

Foto: Prefectura Neamț

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Daniel 11 luni

    1 Decembrie fara apa
    Mai taie din becurile pentru Craciun domnule primar si in schimb baga apa .