HomeNeamt

Comisarii de la Garda Finaciară n-au scăpat de arest

Ziua de miercuri, 13 iunie, a fost una cu ghinion pentru cei trei comisari de la Garda Financiară acuzați de luare de mită.

 

La Tribunalul Neamț s-a judecat un nou termen în procesul în care fostul comisar șef al Gărzii Financiare, Constantin Nistor, și comisarii Gheorghe Enășoaie și Corneliu Antonie sînt acuzați de procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Bacău de luare de mită.
Miercuri, magistrații au vizionat înregistrările video ale flagrantului realizat în septembrie anul trecut, într-un restaurant din Poiana Largului. Avocații celor trei inculpați au susținut, ca și la audierea înregistrărilor ambientale, că din probele video nu reiese clar că cei trei ar fi luat mită.
Apărătorii celor trei comisari au cerut, și de această dată, eliberarea proviziorie sub control juduciar, însă magistrații nemțeni au respins cererea și au menținut starea de arest preventiv. De asemenea, ei au fixat un nou termen, pe 18 iulie, pentru vizionarea altor probe video din momentul flagrantului.

Cei trei comisari sînt în arest preventiv de mai bine de opt luni.

Comentarii

WORDPRESS: 0