Comercianții s-au arătat neinteresați de căsuțele din ștrand, la prima licitație

HomeSocial

Comercianții s-au arătat neinteresați de căsuțele din ștrand, la prima licitație

Primăria municipiului Roman a anunțat, la începutul aceestei săptămâni, anularea procedurii de licitație publică pentru cele șase căsuțe din lemn având destinația de spații comerciale, din cadrul Complexului de Agrement „Moldova” din municipiul Roman.

Astfel, comisia de evaluare a ofertelor depuse a hotărât anularea procedurii de închiriere prin licitaţie publică a celor șase căsuțe din lemn, motivat de faptul ca s-a depus o singura ofertă, pentru căsuța nr. 6. Comisia de evaluare este compusă din: viceprimarul Radu Samson, consilier local – președinte; Maia Antonie – reprezentant locator; Simona Elena Irimia – reprezentant locator; Paulin Coroban – reprezentant locator; Ionuț-Ștefan Gârbea – consilier local; Radu Cătălin Curpan – consilier local; Gheorghe Barcan – reprezentant din partea ANAF.

În documentatia de atribuire, aprobată prin HCL nr. 87/2022, este menționat că procedura de licitație se poate desfășura numai dacă în urma publicării anunțului de licitație au fost depuse cel puțin două oferte valabile, în caz contrar procedura se va anula și se va organiza o nouă licitație.

Precizăm că taxele de participare achitate de către ofertanți, respectiv contravaloarea garanției de participare și taxa de participare, pot fi returnate la cerere sau pot fi utilizate pentru următoarea procedură de licitație care urmează a fi organizată și are ca obiect atribuirea contractelor de închiriere a unor căsuțe de lemn cu destinația spațiu comercial din cadrul Complexului de Agrement Ștrand Moldova din municipiul Roman”, arată reprezentanții Primăriei Roman.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0