Prima paginăSocial

Colegiul Tehnic „Petru Poni”, premiul I la concursul BestFlashmob 2017

Colegiul Tehnic „Petru Poni”, premiul I la concursul BestFlashmob 2017

Dimensiune text

 

În anul școlar 2016 – 2017, în urma acordului încheiat între Fundația Prais și Inspectoratul Școlar Județean Neamț, s-a derulat, în mai multe școli din județ, proiectul extracurricular „Suntem tânăra generație”. Obiectivul principal al programului este promovarea stării de bine a adolescenților, bazată pe un stil de viață echilibrat (alimentație, somn, mișcare), pe importanța cunoașterii – a educației pentru viitorul lor, a valorilor morale, relațiilor bune cu cei din jur, a incluziunii sociale și acceptării diversității, pe valorizarea talentului acestora.

Colegiul Tehnic „Petru Poni” din Roman s-a înscris în program cu elevi ai claselor a IX-a, a X-a și a XI-a. Elevii au primit de la Fundația Prais materiale promoționale reprezentate de semne de carte cu sfaturi pentru o viață sănătoasă și mape – planificator.

„În cadrul proiectului, în perioada 2 mai – 22 mai, s-a derulat concursul «BestFlashmob 2017». La acest concurs au participat 16 eleve de la clasa a X-a C, care au reușit să facă o coregrafie și să danseze pe melodia impusă de regulament: Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling (Remix). Dansul a fost încărcat de reprezentanții Fundației Prais pe pagina de facebook a proiectului și pe canalul de youtube și a urmat o altă etapă a concursului, în care s-a realizat promovarea flashmob-ului. În urma voturilor primite, echipa Colegiului Tehnic «Petru Poni» a obținut  Premiul I”, a afirmat directorul Colegiului Tehnic „Petru Poni”, Gabriela Dascălu.

Echipa câștigătoare a primit Cupa „BestFlashmob”, medalii, diplome de excelență, tricouri, brățări, sacoșe de umăr cu însemnele proiectului. Elevii participanți sunt: Patricia Antochi, Iolanda Baciu, Alice Bordea, Burcă Carmen, Beatrice Burghelea, Greta Casămândră, Sorina Crețu, Denisa Croitoru, Ancuța Divile, Maria Ghiuzan, Mădălina Ghiuzan, Bianca Neacă, Sara Neboisă, Larisa Oprea, Ana Maria Popescu și Larisa Șerban, coordonați de profesor Ioan Lungu și de consilierul educativ al școlii.

 

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0