Prima paginăEducatie

Colegiul ”Danubiana”, premiat la concursul „Alege! Este dreptul tău!”

Dimensiune text

Elevul Andrei Paraschiv, de la Colegiul Tehnic „Danubiana”, a luat premiul II.

Elevii din colegiile și liceele din judeţul Neamț s-au întâlnit sâmbătă, 4 aprilie, la Liceul Tehnologic Economic-Administrativ din Piatra-Neamț, la faza judeţeană a competiţiei „Alege! Este dreptul tău!”. Acest concurs a fost organizat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Științifice și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului şi a avut drept scop conştientizarea tinerilor privind drepturile şi interesele lor legitime, în calitate de consumatori de produse și servicii.

La competiție au participat 12 elevi de la Colegiul Național „Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț, Colegiul Tehnic „Danubiana” din Roman, Liceul Tehnologic „Spiru Haret” din Piatra-Neamț și Liceul Tehnologic Economic Administrativ din Piatra-Neamț. Tema concursului din acest an a fost „Să învățăm să mâncăm sănătos”.

La clasa a XI-a, pe primul loc s-a situat eleva Cristina Roxana Brem de la Liceul Tehnologic Economic-Administrativ din Piatra-Neamț, iar pe locurile II și III, elevul Andrei Paraschiv de la Colegiul Tehnic „Danubiana” și eleva Elena Bârsan de la Colegiul Național „Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț.

La clasele a IX-a și a X-a, pe primele trei locuri s-au clasat elevii Teona Cobzaru (Liceul Tehnologic Economic-Administrativ din Piatra-Neamt), Elena Goguță (Colegiul Național „Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț) și Adina Plugaru (Colegiul Național „Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț). Participanții au primit diplome și felicitări, iar câștigătorii, premii și cadouri din partea organizatorilor.

Din echipa de organizare și evaluare a concursului au făcut parte: Gelu Moldovan, Flavia Constantinescu și Silviu Scutaru, comisari superiori în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, Iulian Popa, președintele Asociației de Consumatori Project&Justice Neamț. Din partea Inspectoratului Școlar Județean Neamț a participat profesorul Ioan Romeo Roman, inspector școlar responsabil cu activitatea educativă.

COMENTARII

WORDPRESS: 0