Prima paginăRoman

Clubul Copiilor își redeschide porțile

Dimensiune text

Clubul Copiilor din Roman își va deschide porțile luni, 1 octombrie. Copiii pot să frecventeze unul sau chiar mai multe din cele opt cercuri care vor fi înființate în acest an școlar.

 

Înscrierile se pot face duminică, 23 septembrie, începînd de la ora 15, în centrul orașului, unde profesorii de la Clubul Copiilor vor fi prezenți pentru cîteva ore. Activitatea va fi precedată de o demonstrație de carting a unuia dintre cei mai mici copii care au frecventat Clubul Copiilor în cursul anului trecut, Dragoș Ciobanu, care, la șapte ani, a obținut deja premii importante la concursurile de carting.

„În acest an școlar vor funcționa în cadrul clubului opt cercuri, de muzică, informatică, carting, șah, pictură, artă decorativă, gimnastică și orientare sportivă. Sînt așteptați să se înscrie copii de la 4 la 19 ani, indiferent de școala sau grădinița la care învață, indiferent dacă au mai fost sau nu la aceste activități”, a spus profesoara Magdalena Gheorghiță, directorul Clubului Copiilor.

Și în acest an școlar Clubul Copiilor va avea sediul la Școala „Roman Mușat”, (fosta Școală nr. 9), lucrările la noul sediu al clubului urmînd să se încheie în 2013.

COMENTARII

WORDPRESS: 0