Clădirea Telekom, scoasă la vânzare pentru 330.000 de euro

HomeEconomie

Clădirea Telekom, scoasă la vânzare pentru 330.000 de euro

Clădirea comercială a Telekom România de pe strada Cuza Vodă din Roman este scoasă la vânzare, anunță reprezentanții companiei. „Telekom România vinde o clădire comercială situată în zona centrală a orașului Roman, în imediata apropiere a Bibliotecii Municipale și a Bisericii Precista Mare. Zona este preponderent rezidențială și este compusă din imobile rezidențiale cu regim mic de înălțime, respectiv case Parter – P+3E. Imobilul are o bună vizibilitate, iluminat stradal și are acces direct la mijloacele de transport public. Clădirea are un regim de înălțime S+P+3E. Proprietarul exclusiv al imobilului este Telekom Romania Communications SA”, se arată în anunțul companiei.

Clădirea comercială de pe strada Cuza Vodă nr. 1 are o suprafață construită de 446 de metri pătrați, suprafață desfășurată a proprietății este de 2.242 de metri pătrați, suprafață utilă totală a proprietății este de 1.971 de metri pătrați, iar suprafața terenului este de 1.237 de metri pătrați. Metoda de vânzare pentru această clădire este licitația cu ofertă în plic închis, prețul afișat fiind de 330.000 de euro, mai precizează anunțul companiei.

Anunțul a fost emis de echipa real estate din cadrul Telekom Romania Communications SA ce administrează portofoliul de imobile aflate în proprietate. Detalii pot fi obținute de pe site-ul dedicat, https://realestate.telekom.ro/.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0