Circulație fără restricții de tonaj, pe podul de la Șcheia

HomeSocial

Circulație fără restricții de tonaj, pe podul de la Șcheia

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași informează că începând de vineri, 12 noiembrie, au fost ridicate restricțiile de tonaj la podul peste râul Siret situat pe DN 28 spre Iași, km 6+957, Șcheia, județul Iași, ca urmare a finalizării lucrărilor la partea de suprastructură, executate de asocierea SC Maristar Com SRL – SC Crobo Stone SRL.

Astfel, de vineri, circulația va putea fi reluată pe ambele sensuri, fără restricții de tonaj, în urma finalizării lucrărilor cu circa două luni mai devreme decât era programat, mai rămânând de efectuat în perioada următoare doar finisaje care nu vor afecta circulația, au mai precizat reprezentanții DRDP Iași.

Restricțiile au fost instituite în data de 11 mai, iar în această perioadă traficul ușor pe pod s-a desfășurat pe un sens, semaforizat, în vreme ce traficul greu a fost deviat pe rutele: DN 2 – Casa de apă – Moțca – DN 28A Pașcani – DN 28A Tg. Frumos și retur; DJ 208R Șcheia – DJ 208 Mircești – DJ 208 Mogoșești – DN 28A Pașcani – DN 28A Tg. Frumos și retur.

„Cu această ocazie, DRDP Iași mulțumește participanților la trafic pentru răbdarea manifestată. Cu scuzele de rigoare pentru disconfortul produs, avem convingerea că finalizarea lucrărilor de reparații la acest obiectiv va conduce la creșterea confortului în trafic și scurtarea timpilor de deplasare pe drumurile naționale din zona Moldovei. Drumuri bune!”, au transmis cu acest prilej reprezentanții DRDP Iași.

 

Foto: DRDP Iași

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0