Prima paginăActualitateRural

Cinema în aer liber la Moldoveni

Dimensiune text

Locuitorii comunei Moldoveni vor avea cinema în aer liber. Iniţiativa aparţine lui Marcel Ioan Bârjoveanu, primarul comunei Moldoveni, şi va fi pusă în aplicare până în vara anului viitor.

„Am fost la un festival de film «Anonimul» din Delta Dunării, unde am putut vedea proiecţii de filme în aer liber. Spaţiul de care au dispus organizatorii acelui festival pentru acest cinematograf era mai mic decât cel unde mi-am propus eu să amenajez. Vreau ca anul viitor să văd, prin astfel de proiecţii, alături de consătenii mei, campionatul mondial de fotbal din Brazilia”, a declarat primarul Marcel Ioan Bârjoveanu. Locaţia unde localnicii din comuna Moldoveni ar putea vedea filme în aer liber este poieniţa în care autorităţile locale organizează în fiecare an Ziua comunei.

Un alt proiect al primarului comunei Moldoveni îl constituie realizarea unei expoziţii de fotografie veche. „Avem foarte multe fotografii vechi, cu imagini din satele componente ale comunei. Vrem să mărim cele mai reprezentative fotografii, să le înrămăm şi să le expunem în căminul cultural pe care îl vom inaugura în această toamnă. Trăim mai mult din imagini. În felul acesta, ţinem legătura cu trecutul şi oferim vizitatorilor posibilitatea de a cunoaşte o altă imagine a satelor noastre”, a spus primarul comunei Moldoveni.

COMENTARII

WORDPRESS: 0