HomePolitica

Cine votează cu Udrea îl dezamăgește pe Neculai

Nimic nu este mai dezonorant în istoria omenirii decât trădarea propriilor oșteni fideli sau a propriilor aliați de încredere pe câmpul de luptă. Din păcate, acest lucru pare să fi devenit o caracteristică a politicii românești și poate că nu politicienii sunt singurii vinovați pentru acest lucru, ci și aceia care girează cu votul lor astfel de comportamente lipsite de etică. Nu putem să ne așteptăm în viitorul apropiat la lucruri pozitive în societatea în care trăim, dacă permitem conducătorilor noștrii să se manifeste după bunul plac, fără să respecte un cod deontologic, de înaltă morală în raport atât cu partenerii, cu adversarii, dar și cu cetățenii în general.

Ni se cere să respectăm activitatea unui om, care, la rândul său, nu e capabil să respecte activitatea unui alt om, ni se cere să respectăm activitatea unui fost ministru, care nu a dat dovadă de respect față de activitatea unui deputat care în patru ani a dovedit loialitate nu numai față de colegii săi, dar față de toți romașcanii.

Am observat, în ultima vreme, cum a fost redusă la minim contribuția fostului deputat, confiscându-i-se meritele pe care le-a avut în inițierea, apoi în implementarea unor proiecte deosebite în zonă noastră.

Oricine va ajunge deputat în acest colegiu va dori să se implice și va încerca să fie mereu aproape de comunitate. Dar, dacă, la sfârșitul unui astfel de mandat, ești înlăturat fără prea multe explicații, apoi cetățenii pe care i-ai ajutat te uită repede și subscriu unor alte interese, dezamăgirea poate ajunge la cote înalte.

Dacă vrem să construim ceva durabil pentru viitorul nostru, trebuie să proiectăm un fundament al principiilor pe care nimeni nu are voie să le încalce:

– respectul reciproc;

– dăruirea de sine față de comunitate;

– morală creștină în toate acțiunile noastre.

Eu, Gabi Andrici, cred în Dumnezeu și în tot ce am învățat mergând la biserică și cred că, indiferent cât de puternici ne credem la un moment dat, fără ajutorul și răsplata Celui de Sus, ca o consecință a faptelor noastre bune, nu vom reuși!

 

[sam_ad id=”100″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 20
 • Maria Toma 10 ani ago

  Draga tovarase Andrici vorbesti de respect reciproc si, ai mare dreptate. Dar esti intr-o mare eroare sau total dezinformat. Udrea a facut totul absolut totul pentu Roman, de la ea au venit fondurile spre autoritatile locala si nu invers. Ea s-a zbatut, ea a analizat totul ca banii sa fie bine investiti si merita respectul vostru al contracandidatilor. Si? L-a avut? Nu. Deoarece toti v-ati facut campanie pomenind numele Elenei Udrea, iar ea niciodata NU va pomenit, si-a dus o campanie extrem de civilizata. Voi, nu! Elena Udrea apreciaza pe fiecare dupa fapte si omenie, de unde stii tu ca nu apreciaza si de ce ii pui vorbe in gura? Ma rog, inca un individ anonim care a pomenit numele magic Udrea si gata stirea la ziar…..Irelevant ce spune domnul atata timp cat, chiar el nu respecta pe cel care a muncit si faptele vorbesc de la sine….mda….deranjeaza rau ministresa!!!

  • erata 10 ani ago

   erata: v-a pomenit…………….

  • iacob vasile 10 ani ago

   D-na M.TOMA sinteti dumneavoastra intr-o mare eroare fondurile pentru Roman n-au venit de la elena udrea ci sint din taxe si impozite platite de noi,sint din fonduri europene pe proecte.Elena Udrea n-a pus un leu din buzunarul ei,poate va platit sa faceti campanie .Daca tot stati pe linga ea poate o intrebati si poate ne spuneti si noua ce sa facut si unde au ajuns banii luati de la F.M.I si C.E la care vor plati si stranepotii nostri .mai ginditiva cind faceti campanie s-au ati dus-o foarte bine la unloc cu doamna ELENA UDREA .Lasati romascanii sa voteze cum vor ei .e valabil si pentru ceilanti comentaristi.

  • dan ardeleanu' 10 ani ago

   Maria, macar il cunosti pe omul asta ca sa vorbesti ?

  • Marar 10 ani ago

   Multa lume inca ii mai acorda incredere doamnei Udrea crezand ca a fost „invitata” la Roman de tandemul Leoreanu – Neculai. In fapt a fost doar o josnicie de-a primarului, care, acum nu stie pe unde sa mai scoata camasa. Se pare insa ca acest pariu va fi pierdut! Prea multi romascani sunt indignati de gest si prezenta candidatului ” invitat „!

 • Roman Voda 10 ani ago

  Iar ai aparut pustiulica ? Esti neschimbat, exact ca in reclama aia cu fustita pe care o faci pentru Banca Transilvania ? Te-ai trezit intr-o dimineata, te-ai privit cu drag in oglinda si ce ti-ai zis : mamaaaaaaaa, ce frumos si destept sunt, ia sa candidez eu, sa ma fac si eu parlamentar ca Becali !
  Vorbesti despre deontologie in politica ? Macar stiai ca in politca nu exista reguli, principii si onestitate decat foarte rar ? Daca nu stiai asta ce mai cauti tu in jocul asta ?
  De ce vorbesti tu despre Neculai ca a facut si a dres ? De ce nu spui exact ce proiecte a avut si ce anume a realizat ?
  Ai vreo stire ca a recurs la atacuri impotrva vreunui candidat sau mai ales a ta ? Daca nu, de ce recurgi la atacuri ? Impotriva unei femei ? Ce Dumnezeu de familie ai in care femeia nu e respectata ?

  • Pentru Roman Voda : vad ca folositi numele unui liceu de prestigiu din orasul acesta , care a format oameni adevarati. Pacat ! Dupa cum comentati, nu pareti sa fi absolvit acest liceu ! Vorbiti de deontologia politica , dar scrieti osanale cu parfum portocaliu . Probabil ati avut o revelatie dupa ce ati servit masa la restautant ….

 • flory 10 ani ago

  Si totusi, ce cauta Udrea in Roman?

  • Catalin 10 ani ago

   intrebarea este ce cauta Bratescu in Roman!? Pentru ca fugise la Iasi pentru o viata mai buna… Elena Udrea a pus mult suflet in ceea ce s-a realizat la noi in oras si a sustinut tot ce a vrut domnul Leoreanu sa faca asa ca este foarte indreptatita sa fie alaturi de noi si sa continuam impreuna cu ea drumul bun pe care am pornit in 2009…..

  • dan ardeleanu' 10 ani ago

   stai linistita, e doar in trecere, nu o vrea nimeni aici…ma refer la cei in deplinatatea facultatilor mintale…

 • ,,Ni se cere să respectăm activitatea unui om, care, la rândul său, nu e capabil să respecte activitatea unui alt om ,,Da. , aici va dau dreptate ! Nu poti cere votantilor sa te respecte, daca nu le respecti reprezentantii comunitatii , cu care te-ai mandrit si de al caror ajutor si sprijin l-ai avut cand a fost nevoie !

 • Nu va convine portocaliilor, ca omul spune adevarul.Nu va alarmati ca tot ne vom pricopsi cu „mustacioara ei, spicul graului” spre bucuria voastra.Peste 4 ani Romanul va fi capitala Moldovei.

 • Cornel 10 ani ago

  Cu tot respectul, dar sunteti intr-o mare eroare si intr-o gresiva viziune asupra lucrurilor care se intampla… Orasul nostru are nevoie de un deputat care a demonstrat ca se poate ceva pentru noi si pentru orasul nostru, de un deputat care munceste si care stie politica si stie sa ne reprezinte cu succes in parlamentul Romaniei, iar singurul candidat care poate face aceste lucruri este Elena Udrea..

 • don pedro 10 ani ago

  Dl Andrici te ascunzi dupa citate din biblie si vorbesti de onestitate ,ai dreptate in cazul dl.deputat NM,dar unde este onoarea sefului dumitale de partid DD,un varcolac politic nascut peste o noapte de arest dintr-un marinar si o salrlatana si asistat de un bordurier!!

 • SABINA 10 ani ago

  Ce spui tu,bre Roman Voda?
  Eu nu pot sa respect o femeie numai pentru ca e femeie si nici un batran pentru ca e in varsta!Respectul se castiga. Nu stiu de ce a scris candidatul Gabriel Andrici cele de mai sus, dar sunt de acord cu el, fara sa va votez pe vreunul!
  DA, Marius Neculai mi-a castigat respectul comunitatii prin discretie si modestie.;realizarile orasului ii sunt datorate in mare masura si lui.
  Ca oare cine statea pe la Bucuresti pe la usile ministresei daca nu cineva care sedea mai mult in Bucuresti?
  Ca primarul statea in municipiu, sa se impauneze cu „realizarili” in fata presei!
  Iar fondurile alocate sunt de la U.E. ,nu de la ex-ministreasa!

  • Catalin 10 ani ago

   Nu era de ajuns ca orasul nostru s-a pricopsit cu intoarcerea lui Bratescu, acum ne-am pricopsit si cu ariciu asta.. Pai asta cum sa se faca si el cunoscut si cum sa-l luam in seama daca nu vorbeste si nu-i ataca pe cei puternici, pe cei cunoscuti si pe cei care au facut deja multe lucruri bune pentru oras…!? Ar trebui sa-si tina gura si sa stea linistit in banca lui pentru ca oricum nu are nici o sansa macar sa obtina 15%…..

   • Ei, lasati , vad ca ne-am pricopsit cu Elena Udrea care ne arata ca e foarte ingrijorata de soarta romascanilor …Dar romascanii nu mai pot fi pacaliti cu tinute modeste electorale, cu mese la restaurant …. A propos, ati fost si dumneavoastra invitat la restaurant ?

 • vasilee 10 ani ago

  Felicitari!!! In sfarsit cineva are curajul sa spuna lucrurilor pe nume! Daca domnul Bratescu nu ar fi sabotat de Ursarescu si ai lui, probabil ar spune si el mai multe si ar fi si el mai vizibil!

 • Grigore 10 ani ago

  Suparare mare ce sa zic, ca-l dezamagim pe Andrici!!! Alt anonim care a fost invizibil 4 ani in Roman, ca acum pe ultima suta de metri sa mimeze o implicare iesita din comun pentru probleme romascanilor. Nu tine gargara asta ieftina!! Avem nevoie de proiecte si investitii, crearea de locuri de munca, atragerea fondurilor europene si singurul politician care a dovedit ca poate aceste lucruri a fost Udrea, asadar are votul meu!!!

 • corina 10 ani ago

  Cred ca Andrici, Bratescu si ceilalti ar trebui sa faca front comun impotriva celor care cred ca aici la Roman au secat resursele intelectuale!!!