Prima paginăSport

Cinci locuri pe podium la Cupa Măgura

Dimensiune text

Cinci dintre cei zece copii ai secției de judo de la Liceul cu Program Sportiv Roman, care au făcut deplasarea la Tîrgu Ocna (Bacău), au urcat pe podium la concursul anual intitulat Cupa Măgura.

 

La grupa sub 15 ani, Ionuț Capră s-a clasat pe locul al doilea la categoria 50 kg, Cătălin Crețu a fost pe aceeași poziție la categoria 38 kg, iar Gheorghe Ciobanu a urcat pe treapta a treia la 46 kg. La grupa sub 17 ani, Daniel Tofan fost finalist la categoria 81 kg, în vreme ce George Nanu s-a clasat al treilea la +81 kg. La competiție au luat parte 298 de sportivi de la 17 cluburi din județele Bacău, Neamț, Iași, Mureș, Suceava, Brăila, Galați și Vrancea.

„Sîntem în plină perioadă de pregătire pentru primul concurs oficial al anului, etapa de zonă a campionatului național la grupa sub 17 ani, concurs care va avea loc în 11 februarie la Roman. Vrem ca, pînă atunci, să mai facem două meciuri cu cei din Focșani, tur-retur, săptămîna viitoare. Ne vom axa în special pe sportivii de la grupele sub 17 și sub 20 de ani, pentru că la aceste categorii vor fi și primele două concursuri din cadrul calendarului oficial intern”, a spus antrenorul Cristi Budoșcă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0