HomeActualitateRoman

Chinezii de la Tera Center rămân pe poziţii

Prețul clădirii Tera Center a fost achitat integral. Societatea Marcel Trading SRL intenționează să amenajeze un centru de desfacere a produselor alimentare. Managerul firmei a negociat cu chiriaşii care rămân, deocamdată, în mall.

 

Marcel Iacob a devenit noul proprietar al clădirii Tera Center de la  data de 7 octombrie. El intenţiona să schimbe complet destinaţia spaţiului respectiv, dorind să îl transforme într-un modern şi amplu centru de desfacere pentru produse alimentare. După mai multe negocieri cu reprezentanții firmelor care au spaţii închiriate în clădire, a decis să nu îi evacueze momentan.

Omul de afaceri a achitat integral prețul imobilului, luni făcând plata sumei de 540.000 de euro, care reprezintă 90% din prețul de licitație, 10% fiind obligația de participare la licitație. „Plata a fost făcută, de acum urmează să semnăm toate actele necesare, iar după aceea vom renegocia contractele cu chiriaşii. Momentan însă, ei rămân acolo. În cel mai scurt timp, se va deschide şi un nou magazin care va comercializa produse Marcel în incinta clădirii Tera Center”, a declarat Daniel Horia, reprezentant vânzări la societatea Marcel.

Magazinul chinezesc are cel mai mare spaţiu închiriat în clădire, respectiv două etaje. Oamenii de afaceri chinezi au găsit două spații disponibile în zona Smirodava, dar așteaptă decizia noului proprietar al Tera Center.

Pe lângă magazinul chinezesc, în Tera Center Mall îşi mai desfăşoară activitatea o casă de amanet, magazin de bijuterii, produse artizanale, îmbrăcăminte second-hand, unicul magazin Mondex din oraş, iar la ultimul etaj clubul Senso.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Andra - Facebook 9 ani ago

    Buna ziua. In Tera center mall mai sunt 3 societati comerciale. O agentie imobiliara, un magazin de produse cosmetice si o firma producatoare de tamplarie pvc si mobila din lemn masiv. Ele de ce nu apar in ziar pe langa casa de amanet, bijuterii etc? Cred ca ar trebui sa fie corectata stirea…