Prima paginăActualitateNeamt

Chilipiruri la magazinul Fiscului

Dimensiune text

Magazinul din incinta Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Neamţ, de pe bulevardul Traian, numărul 19 bis, din Piatra Neamţ, pare un adevărat talcioc prin numărul şi genul de produse comercializate. Clienţii pot găsi aici produse care sunt vândute la preţuri modice, la o treime sau, chiar, mai puţin decât cele din comerţ.

„În magazinul aflat în incinta AJFP Neamţ sunt puse în vânzare diferite categorii de bunuri confiscate, printre care articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, menaj sau jucării. Aceste mărfuri pot fi achiziţionate de către oricine doreşte, indiferent dacă este persoană fizică sau juridică”, a declarat Cristina Ionescu, purtătorul de cuvânt al AJFP Neamţ.

Printre produsele care se află în acest moment pe stoc şi sunt la vânzare se numără pantaloni jeans, care pot fi cumpăraţi la preţul de 10 lei bucata, cămăşi – 7 lei bucata, lighene plastic – 3 lei bucata, papuci de casă – 5 lei, găleţi plastic – 4 lei, pulovere bărbaţi – 7 lei sau lenjerii de pat sintetice, la preţul de 7 lei bucata.

„Orice persoană poate consulta la sediul AJFP Neamţ lista produselor confiscate şi aflate în stoc, programul de funcţionare al magazinului fiind de luni până joi, între orele 15 – 16, şi vineri, între orele 13 – 14”, a afirmat Cristina Ionescu.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • mama omida 5 ani

    astea sunt preturi de magazin nu de articole confiscate,ex galeata de plastic 4 lei! daca erau chilipiruri era coada’n strada;cine fixeaza preturile e pe dinafara!!